RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ijeh er en løgner

Sist oppdatert:
Start-topp Erik Solér la ingenting imellom da han tirsdag uttalte seg om rasismesaken.

Solér stilte til debatt for Start i programmet Sportstabloid som ble sendt på TV 2 tirsdag.Ett av temaene var alt bråket etter forrige Tippeliga-runde - inkludert rasisme-saken etter Viking-Start.

Her kan du se Sportstabloid på TV 2 Sport i opptak.

Viking stilte ikke som motpart i debatten, og har ikke besvart Nettavisens henvendelser hvor vi har spurt om de ønsker å komme med et motsvar.

- Ijeh er en løgner. Han bløffer, sa Solér.

Og forklarte:

- Jeg har sett et TV-opptak 30 ganger nå, hvor han i én og samme setning sier at det var to Start-spillere som hadde kommet med rasistiske utsagn. Han var altså overbevist om at det var to. Så sier Viking altså i dag at det ikke er sant. At det bare var én. Da har man løyet.

Ijeh selv sa tirsdag at han gjerne møter Kristofer Hæstad i retten.

- Jeg forstår ikke at han krever en unnskyldning, og møter ham gjerne i retten. Da kan vi forklare hver vår side i saken, sier han.

Misforståelse?
Lillestrøm-trener Tom Nordlie, som trente alle de involverte spillerne i fjor, kan ikke fatte saken. Han håper det hele dreier seg om en misforståelse.

- Ja, jeg håper det. Jeg har jo trent Doffen og Atle Roar Håland, og kjenner de som mennesker av veldig høy etikk og moral. Peter Ijeh trente jeg jo også i fjor, og jeg kjenner ham som en usedvanlig moralistisk og etisk fyr, og det er trist at dette har skjedd. Hvis det har skjedd, så har det i så fall skjedd helt uten at det lå noe mening i det.

- Men jeg tror ikke det har skjedd, sier Nordlie til Nettavisen.

PS: Debatten var for øvrig det første møtet mellom Tom Nordlie og Erik Solér etter at førstnevnte fikk sparken i Start i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere