- Ikke aktuelt å stå over mot FCK

Foto: Ned Alley (Scanpix)

Micke Dorsin hinket av banen mot Molde. Onsdag er han klar til å ta Rosenborg til Mesterligaen.

23.08.10 16:28

ROSENBORG-MOLDE 3-1:

LERKENDAL (Nettavisen): 73 minutter var spilt av oppgjøret mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal da trøndernes venstreback Micke Dorsin tråkket over.

Svensken hinket rundt med smerter og måtte derfor forlate banen, selv om det tok et kvarter fra skaden skjedde til han ble erstattet.

Men selv om Dorsin så ut til å ha store smerter, var han klokkeklar etter kampen på at han er klar til neste onsdag. Da spiller nemlig Rosenborg avgjørende kvalikkamp til Champions League borte mot FC København.

- Det er ikke aktuelt å stå over kampen mot FC København, sier Dorsin til Nettavisen.

Dorsin ble matchvinner mot Molde med sin 2-1-scoring etter drøye halvtimen, og svensken har også vært blant trøndernes viktigste spillere denne sesongen.

- Vondt å spille fotball
Det var et overtråkk som sørget for at svensken snaue tjue minutter før full tid hinket rundt på banen med det som så ut til å være store smerter i ankelen.

Men ifølge Dorsin er det bare en gammel skade som han slår opp i blant. Dermed skal det ikke være noen fare for FCK-kampen.

- Det er en skade jeg fikk mot Brann, men som jeg slår opp noen ganger. Jeg teiper ankelen, men det hjalp ikke i dag, sier Dorsin.

- Det så ut som det gjorde veldig vondt?

- Det gjør vondt å spille fotball, smiler Dorsin.

Og Rosenborg har ikke råd til mange skader på backplass før det begynner å bli smått. Søndag ble Mikael Lustig hvilt, mens Roar Strand fullførte 90 minutter.

- Får vite på tirsdag
Men for Dorsin var det 20-åringen Pål André Helland som kom inn. Han har knapt spilt fotball tidligere i år, etter et mislykket låneopphold i adeccoligaklubben Ranheim.

Men at han kan være aktuell til FCK-kampen som backup til Dorsin vil ikke sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun uttale seg om.

- Det kan jeg ikke svare på nå, sier Erik Hoftun, som ikke legger skjul på at han tror Dorsin blir klar.

- Micke står aldri over kamper, så jeg tror ikke det blir noe problem.

Heller ikke Nils Arne Eggen er lysten på å si noe om hva som skjer dersom Dorsins ankel skaper mer trøbbel.

- Jeg vet ikke om han blir klar til kampen på onsdag, men hvem som i så fall tar over for ham får du vite på tirsdag, sier Eggen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.