RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke dra, Viduka

(Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Middlesbrough-sjef Gareth Southgate hyller spiss Mark Viduka etter seieren over Sheffield United.

Middlesbrough - Sheffield United 3-1:

Mark Viduka bidro med ett mål og var svært viktig da Middlesbrough tok tre kjærkomne poeng hjemme mot bunnrival Sheffield United mandag. Boro-manager Gareth Southgate hyller den autralske spissen.

- Klasse
- Mark er en klassespiller, og han har gjort en stor forskjell for oss etter at han kom tilbake i førsteelleveren, sier Southgate.

Vidukas kontrakt går ut etter denne sesongen, og det har blant annet vært spekulert i en overgang til lokalrival Newcastle. Southgate understreker at han gjerne vil beholde den store angriperen:

- Jeg setter stor pris på det han gir oss på og utenfor banen. Jeg har har likt meg i hans selskap både som spiller og manager, og jeg håper det vil fortsette også etter denne sesongen.

På jorda
Sheffield United kom ned på jorda igjen etter den overraskende seieren over Arsenal for to dager siden. Manager Neil Warnock mener Boros Yakubu og Viduka gjorde hele forskjellen.

- Deres spisser utgjorde hele forskjellen i denne kampen, hvis de hadde spilt for oss hadde vi nok vunnet. Vi maktet ikke å stå i mot deres fysiske overlegenhet. De var for gode for oss, men vi skal lære av dette, sier Warnock.

Middlesbrough er nå nummer 15 med 24 poeng på 22 kamper. Sheffield United ligger på plassen bak med poenget mindre på 22 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere