- Ikke hørt mer fra Leeds

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Leeds hinter til en snarlig løsning om Rodolph Austin. Brann venter fortsatt på nytt bud.

Rodolph Austin skal nærme seg en overgang til Leeds, melder klubben på sin egen hjemmeside.

- Jeg tror ikke noe er avtalt ennå, men vi har fortsatt samtaler med Brann. Etter hva jeg har lest i avisene ønsker Brann at han skal spille neste helg, men jeg håper at vi kan få i stand en avtale og få ham over hit så fort som mulig i neste uke, sier Leeds-manager Neil Warnock til klubbens hjemmeside.

Ingen nye bud
Sportslig leder i Brann, Rolf Magne Walstad, forteller at det er en kommunikasjon mellom klubbene, men at en avtale foreløpig ikke er klar.

- Vi fikk et bud på ham sist uke som vi ikke følte var godt nok, de har sagt at de vil komme tilbake til oss, men det har de foreløpig ikke gjort, sier Walstad til Nettavisen.

De venter likevel at Leeds kommer tilbake med et forbedret bud de nærmeste dagene.

- Til rett pris vil vi selvfølgelig vurdere et salg, ettersom spilleren kun har seks måneder igjen av kontrakten. Samtidig er Austin en god og viktig spiller for klubben, påpeker Walstad.

- Men vi må også lytte til spilleren i denne sammenhengen, og han har hintet at han ønsker dette. Men per i dag er det ingen avtale mellom klubbene, sier fortsetter Brann-lederen.

Liker Austin
Warnock forsøkte å signere Austin da han var QPR-manager, og har holdt et øye med han siden den gang.

- Jeg liker ham. Jeg hadde ham på prøve i QPR og hadde elsket å signere ham da. Jeg har fulgt med på han etter det, sier Warnock.

Leeds-manageren har også tidligere uttalt at han er en stor tilhenger av Branns midtbanespiller.

- Han er en fantastisk kar. Jeg har alltid likt ham, men han har alltid kostet litt for mye penger. Tidligere er han blitt priset til 2 millioner pund, sa Neil Warnock nylig.

Austin har kontrakt med Brann ut sesongen. Skal Brann få igjen penger for Austin må jamaicaneren selges i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.