RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke klar til FA-cupfinalen

Sist oppdatert:
Nye Wembley stadion vil ikke stå klar til FA-cupfinalen.

Dermed ser det ut som om Cardiff Millennium Stadium nok en gang vil stå som arena for en av fotball-Englands største begivenheter, melder Sky Sport News onsdag.

- Det er synd at man ikke rekker å bli ferdige til den datoen man på forhånd har satt seg som mål. Spesielt når man tar i betraktning all tiden og alt det harde arbeidet som har vært gjort, sier Ruby Kitching, en journalist med ingeniørbakgrunn, til tv-kanalen.

Dermed ser det ut til at Community Shield-kampen før seriestart neste sesong vil åpne den nye stadion.

Det Engelske Fotballforbundet (FA) vil ikke bekrefte nyheten.

- Det foregår nå en evalueringsprosess, og jeg kan med sikkerhet si at ingen beslutning er tatt med tanke på hvor FA-cupfinalen spilles – om det vil blir på Wembley eller i Cardiff, sier FAs kommunikasjonsdirektør Adrian Bevington.

Multiplex, selskapet som er ansvarlige for byggingen, innrømmet i januar at det bare var 70 prosent sjanse for at FA-cupfinalen kunne spilles på den nye stadion. Nå ligger de altså enda lenger bak tidsskjemaet.

Nye Wembley stadion har en kostnadsramme på svimlende 8,8 milliarder norske kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere