RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke mitt år

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Endelig scoret Thiego Martins (32) igjen. Men snart kan han få ny konkurrent om spissplassen i Glimt.

VÅLERENGA – BODØ/GLIMT 2-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Mannen som skulle score målene for Bodø/Glimt har vært mer på benken enn banen i 2009. Skader og formsvikt har holdt brasilianeren utenfor, og før møtet med VIF sto han med kun ett mål på ni kamper. Men på Ullevaal viste han seg fra en positiv side da han kom inn etter pause.

Han nikket inn 1-1 etter 51 minutter, og var nære å score enda ett i det 70. minutt da han kom alene med keeper etter en Martin Andresen-tabbe.

- Det har ikke vært mitt år, jeg har hatt en tøff sesong. Men nå er jeg skadefri og klar for å spille en hel kamp igjen. På mange måter så starter sesongen for meg først nå, sier Martins til Nettavisen.

- Theiego er veldig viktig for oss og det er godt å se han score igjen. Han er på gang, akkurat som resten av laget, sier Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Jakter Alta-spiss
Likevel kan tålmodigheten være i ferd med å renne ut i Bodø. Klubben skal være ute etter Altas toppscorer Vegard Braathen (22), som også scoret ett av målene da Alta slo Glimt ut av cupen. Ingen i Glimt vil bekrefte interessen, men ifølge Alta er flere klubber i Tippeligaen ute etter Braathen.

- Vi har to spisser (Martins og Stig Johansen) og vi setter vår lit til dem, sier Ingebrigtsen.

Martins, som nesten gikk til Tromsø for to år siden, håper dog å levere varene framover.

- Som spiss er det min jobb å score. Jeg har scoret for lite, men det er vanskelig å komme fra benken. Men nå håper jeg å spille fra start av, sier han.

Beste bortekamp
Glimt mistet ett verdifullt poeng da kombinasjonen Fellah/Moa lurte Glimt-forsvaret tre minutter på overtid. Det irriterte Ingebrigten.

- Jeg synes vi fortjente ett poeng. Spillerne gjorde en fantastisk jobb, og vi kunne til og med ha kontret inn seiersmålet det siste kvarteret, sier han.

Glimt har kun tatt tre poeng på åtte bortekamper i år.

- Men dette var vår beste bortekamp i år. VIF trodde de skulle ha lekestue og spille rundt med oss, men det var ikke akkurat det, sier han.

Ingebrigtsen mener dommeren gjorde en feil da han dømte straffe til VIF, som ga 1-0 etter bare seks minutter.

- Spillerne springer i hverandre, og så detter Moa. Det synes jeg var noe tull.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere