*Nettavisen* Sport.

- Ikke nødvendig å pipe

Foto: Scanpix

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær innrømmer at Norge ikke spilte noen stor kamp, men han og flere andre spillere mener likevel at det ikke var nødvendig av publikum å pipe mot det norske laget.

27.05.04 23:59

NORGE-WALES 0-0: - Unødvendig. Det var jo bare en pasning tilbake til keeper for å snu spillet, og vi står med seks seirer og en uavgjort under Hareide nå, sier Magne Hoset om pipingen.

Må ikke stresse
Ole Gunnar Solskjær legger til:

- Men det er også viktig at vi ikke lar oss stresse av det. Vi slår kanskje en støttepasning for mye, slik at det til slutt blir nødvendig å slå til keeper. Hvis folk vil pipe da, så kan ikke vi gjøre noe med det. Men jeg synes ikke det var nødvendig å pipe mot oss.

- Vi må konsentrere oss om å spille det spillet vi har blitt enige om på forhånd. I dag klarte vi ikke å gjøre det. Men dette var en kamp vi er nødt til å lære av. Vi er nødt til å sette de sjansene vi får. Alt går ikke på skinner slik det gjorde i de første seks kampene.

- Nå møtte vi et lag som ville kjempe, og vi fikk ikke til det vi ble enige om på forhånd, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Fikk en smell
Manchester United-spissen ble byttet ut ved pause, etter å ha fått en liten smell tidlig i første omgang.

- Jeg fikk et spark bak på hælen allerede i den første duellen, og har litt vondt der nå.

Han fikk store deler av sesongen ødelagt på grunn av en kneskade. Nå skal han benytte sommeren til å komme skikkelig i form igjen.

Pause
- Nå skal jeg først ha meg en god pause for å bli hundre prosent frisk. Så skal jeg være helt klar til sesongoppkjøringa starter 10. eller 11. juli. Fram til da skal jeg hvile og kjøre litt lett oppkjøring, forteller Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.