*Nettavisen* Sport.

- Ikke noe vits i å bruke energi på slikt

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Jonathan Parr har bare fokusert på å jobbe seg tilbake for Crystal Palace.

10.07.14 10:55

Etter noen tunge måneder preget av skader og mangel på spilletid i Crystal Palace, lyser endelig fotballtilværelsen for Jonathan Parr.

Til tross for at han forårsaket straffe i Premier League-debuten mot Newcastle, har han fått full tillit av manager Tony Pulis i de to påfølgende kampene.

Mot Aston Villa andre juledag bidro han til at laget holdt nullen og hentet tre viktige poeng.

Positiv manager
Mot Manchester City lørdag ettermiddag imponerte han da Crystal Palace «bare» slapp inn ett mål på ligaens vanskeligste bortebane; Etihad Stadium.

Når Nettavisen snakker med Parr etter tapet, er det likevel en positiv og optimistisk oslogutt som svarer.

- Vi kan ikke være veldig misfornøyde i dag, selv om det selvfølgelig er surt å stå tomhendt igjen når vi er så nærme, sier Parr til Nettavisen.

- Claus Lundekvam ga deg skryt underveis i kampen, og også Tony Pulis må vel ha vært fornøyd med innsatsen din i dag?

- Jeg fikk veldig posivite signaler fra Tony etter kampen, ja, og jeg må si at det er veldig hyggelig å få skryt fra en som Claus. Det er alltid deilig med gode tilbakemeldinger, fortsetter venstrebacken.

Kjempet seg tilbake
Gode tilbakemeldinger har det imidlertid ikke blitt altfor mange av i den første halvdelen av denne sesongens Premier League.

Etter å ha vært en sterk bidragsyter til at Palace rykket opp fra Championship, ble Parr satt ut med skade i fire måneder, og mistet følgelig hele oppkjøringen til inneværende sesong.

17 serierunder måtte han vente for å få Premier League-debuten, som han fikk da han ble byttet inn ved pause mot Newcastle.

I seriekamp nummer 18 og 19 har nordmannen vært å finne i startoppstillingen.

- Det har vært tøffe tider med managerbytte, men jeg har bare stått på og jobbet hardt på trening hele veien. Når jeg endelig fikk sjansen, var jeg derfor i veldig god form. Jeg føler at jeg har gjort det bra til nå, forteller Parr.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Martin Ricket / Pa Photos / NTB scanpix

Ikke klubbskifte
Til tross for mangel på spilletid, bedyrer 25-åringen at han aldri har vurdert noe klubbskifte.

- Ettersom overgangsvinduet ikke har vært åpent, er det jo ikke noe poeng i å bruke energien på slike ting. Slik ting ser ut nå, er det i hvert fall ingen grunn til å lete etter ny klubb, sier han.

Selv om han ikke på noen måte har fått forsikringer fra sjefen om at venstrebackplassen er «hans», er det liten tvil om at Tony Pulis er en mann som liker å ha kontinuitet i forsvarsleddet.

To og en halv kamp på rad med Parr på backen, er i så måte en god indikator på at han er Pulis' foretrukne mann.

- Jeg frykter ikke at han henter inn noen nye konkurrenter i januarvinduet, det er heller ikke noe jeg går og tenker på. Per nå ser ting unektelig veldig lyst ut, sier han fornøyd.

Familien på plass
Og for å gjøre ting enda lysere: Like før jul kom moren, faren og broren over til England for å tilbringe høytiden sammen med Palace-spilleren.

- Det er veldig deilig å ha familien på plass, spesielt nå i julen. I tillegg var det jo veldig bra timing med tanke på at jeg fikk Premier League-debuten min med dem på tribunen.

De har også fått med seg tre poeng Aston Villa, samt lørdagens knepne tap mot ligaleder Manchester City.

Første nyttårsdag venter Norwich hjemme på Selhurst Park, noe som naturligvis betyr en rolig nyttårsfeiring for Jonathan Parr.

- Hehe, i år blir det ikke mye feiring, nei. Alt fokuset mitt ligger på å gjøre det så bra som mulig for Crystal Palace, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag