RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke overraskende hvis Liverpool-gullet ryker

GULL ELLER TULL? Liverpool topper Premier League-tabellen, men med tap mot Chelsea er plutselig Manchester City i førersetet.
GULL ELLER TULL? Liverpool topper Premier League-tabellen, men med tap mot Chelsea er plutselig Manchester City i førersetet. Foto: Clint Hughes (Ap)
Morten Langli mener Crystal Palace kan bli nøkkelen i gullkampen.

Liverpool topper Premier League-tabellen fem poeng foran Chelsea når begge lagene har tre kamper igjen å spille av årets Premier League-sesong.

Bak dem lurer imidlertid Manchester City, som med seirer i sine gjenstående fire kamper vil havne á poeng med Liverpool dersom Chelsea slår Liverpool til helgen. City har for øyeblikket best målforskjell.

Mange later til å ha tatt Liverpool-gullet på forskudd, men TV 2s fotballekspert Morten Langli mener fansen må vente med å slippe jubelen løs.

PASS PÅ PALACE: Morten Langli mener Crystal Palace, som møter både Liverpool og Manchester City, kan bli en nøkkel i ligainnspurten.

Palace får nøkkelrolle
Han tror Crystal Palace kan få en nøkkelrolle når Premier League-sesongen nå skal avgjøres.

- Både Liverpool og Manchester City skal møte Crystal Palace borte. Er det en enkel match? Nei, det er det ikke, sier Langli til Nettavisen.

- Palace står med fem strake seirer, det er tørt, langt gress på Selhurst Park, og Palace er ikke noe lag som legger seg ned selv om plassen er sikra.

TV 2-kommentatoren mener at både Liverpool og Manchester City har igjen to vanskelige hinder, som må passeres i ligainnspurten.

- Jeg ser det sånn at både Liverpool og City har igjen to vriene kamper. City har igjen Everton og Palace borte. Jeg er sikker på at de slår både West Ham og Aston Villa.

- Liverpool har igjen Chelsea og Palace, som begge blir vriene. Jeg føler meg trygg på at de kommer til å slå Newcastle i siste kamp.

- Gullet kan ryke
Langli er imidlertid klar på at det har skjedd større under i fotballen enn hva det ville vært om Liverpool mistet seriegullet på tampen av sesongen.

- Jeg blir ikke overrasket hvis Liverpool ryker. Kampene skal spilles før noe er avgjort, men de har så klart en bra sjanse.

Tirsdag annonserte Nordicbet at spillselskapet allerede nå betaler ut gevinst til de som har spilt på Liverpool som seriemester. For tidlig, mener Langli.

- Det er hyggelig for de som har spilt, men det er ikke noe jeg ville gjort.

Etter tirsdagens Champions League-kamp mot Atletico Madrid uttalte José Mourinho at han vurderer å spare flere av sine beste spillere i møtet med Liverpool kommende helg. Langli er usikker på om han mener det, men også usikker på betydningen.

- Jeg er usikkert på det. De har en brei stall, og det er egentlig vanskelig å si hva som er det beste laget. De er ikke nødvendigvis svakere om Ba spiller i stedet for Torres for eksempel. Mourinho kommer ikke til å sende noe juniorlag på banen.

Kampen mellom Liverpool og Chelsea har avspark 15.05 søndag og kan følges i vårt livesystem.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere