- Ikke overrasket over Odd

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen er ikke overrasket over den gode starten til Odd Grenland. Han peker på Olivier Occean som forklaringen.

Den montrealfødte 22-åringen Olivier Occean er toppscorer i Tippeligaen med tre mål, for øvrig det samme som Aasmund Bjørkan og Håkan Söderstjerna.

Og Odd Grenland er serieleder. Mye takket være nettopp Occean.

Gode bevegelser
- Jeg er egentlig ikke overrasket. De har savnet en sånn spiss i flere år, etter at de mistet Frode Johnsen, og nå har de fått en som har fart i tillegg, sier Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen.

Laget hans fikk juling i Skien søndag kveld.

- De har gode bevegelser, noe de har hatt hele tiden. Nå har de en spiss i tillegg, forklarer Eggen.

Odd Grenland er ubeseiret etter fem runder.

- De er et veldig godt hjemmelag. De virker skadefrie og har gode innbyttere som Christian Flindt Bjerg, Bent Inge Johnsen, Martin Wiig og Armin Sistek. Det ser bra ut for dem, konstaterer Eggen.

Sandstø må likevel gå?
Spørsmålet er selvfølgelig hvor lenge det holder. Odd-trener Arne Sandstøs kontrakt løper ut denne sesongen, og bergenseren skal i møte med klubbledelsen i kveld for å diskutere muligheten for forlengelse.

Flere spillere i skiensklubben skal imidlertid være ivrige etter å kvitte seg med Sandstø. Kaptein Jan Frode Nornes ble søndag spurt av VG om han ønsker at treneren fortsetter. Nornes svarte kort:

- Det har jeg ingen kommentar til.

«Ingen kommentar» er kanskje kommentar nok?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.