RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke så ille å være skadet

Bodø/Glimt-keeper Tor Egil Horn tror ikke det er noen ulempe at han har gått skadet de siste tre månedene.

- I fjor spilte jeg bare to treningskamper tidlig før jeg ble skadet da også. Og det gikk jo bra i serien da, sier en humrende Horn til TV 2 Nettavisen.

Imponerte
28-åringen var en av Tippeligaens største overraskelser i fjor, og en sterkt medvirkende årsak til at bodøværingene stakk av med sølvet. 2004 har imidlertid ikke vært en dans på roser. En kneoperasjon betød krykker i januar. Og like etter at han gjorde comeback i slutten av februar satte et strukket leddbånd ham utenfor igjen.

Dermed har han måttet melde forfall til Åge Hareides første landslagstropp. I till betyr det at han per dags dato bare har spilt 22 minutters fotball i kamp dette året . Med seriestart bare en måned unna.

- Men nå er jeg nesten klar igjen, og jeg regner med at jeg spiller én omgang mot Dallas Burn i dag, sier Horn til TV 2 Nettavisen.

- Så du frykter ikke at dårlig grunnlag vil gi en mer ujevn sesong?

- Nei, jeg tror ikke det er så galt for meg å gå litt skadet. Jeg blir kanskje mer sulten da¿så jeg tror dette går bra i forhold til årets serie. Det føler jeg meg trygg på, sier Horn.

- Og så var det en vitamininnsprøytning at Åge Hareide signaliserte at han ville ha meg med på landslaget i januar. Det gjorde det lettere å stå opp om morgenen for å gå å trene på treningsstudio mens de andre lekte med ball, legger han til.

- Har en drøm...
- Hva er målet ditt denne sesongen?

- Et naturlig mål er å bli bedre. Gjør jeg det godt for klubben, tror jeg andre muligheter kommer av seg selv, sier Horn. Og tenker da selvsagt på både landslag og proffeventyr.

- Det er klart at man hadde en drøm da man var veldig ung, men jeg tenker ikke på sånt nå. Nå vil jeg bare bli en bedre keeper. Som sagt, spiller jeg bra for Bodø/Glimt, så vil de andre mulighetene komme av seg selv, gjentar han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere