RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

- Ikke slutt, Olsen!

Sist oppdatert:
Morten Olsen maktet ikke å lede Danmark til VM. Men spillerne ønsker at treneren fortsetter ved roret.

VM-kvalifiseringen for Danmark ble alt annet enn dynamitt. De danske fotballstjernene må se Tyskland-VM på TV etter at de kun ble nummer tre i sin gruppe.

Men spillerne er likevel ikke i tvil. De vil at Morten Olsen fortsetter som dansk landslagssjef til tross for fiaskoen i VM-kvalifiseringen.

Full støtte
- Jeg tror at alle spillerne vil ha ham til å fortsette. Til slutt er det selvfølgelig hans avgjørelse. Men han vet godt at han vår støtte, slår Thomas Sørensen fast til danske TV 2 Sporten.

Thomas Helveg er helt enig med sin landslagskollega.

- Vi håper inderlig at Morten blir vår trener også i fremtiden. Men dette er selvsagt et spørsmål som DBU og Morten selv skal avgjøre. Vi har gitt uttrykk ved flere anledninger for hva vi ønsker, men det er ikke vår jobb å ansette trener, sier Thomas Helveg.

To ukers frist
Morten Olsens kontrakt med DBU går ut i 2006. Olsen har de siste månedene blitt koblet til trenerjobben i tyske Bayer Leverkusen. Det danske fotballforbundet gjør det klart at Olsen har to uker på å bestemme seg for om han vil fortsette eller ikke.

- Vi vil ha en avklaring innen utgangen av oktober, sier Dansk Boldspil-Unions generalsekretær Jim Stjerne Hansen til nyhetsbyrået ritzau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere