- Ikke synd på Tottenham

Arsenals Thierry Henry har ikke noe sympati for matforgiftede Tottenham som mistet Mesterliga-plassen i siste kamp.

09.05.06 11:17

Arsenal passerte Tottenham på tabellen i siste serierunde. Sterkt medvirkende: en matforgiftning Tottenham-spillerne pådro seg om morgenen før 1-2-tapet for West Ham.

- Folk kommer til å snakke om denne matforgiftningen, men var det noen som brydde seg da vi hadde ni spillere ute med skade? Nei. De sa bare: Arsenal er ikke det laget de pleide å være. De mangler ditt. De mangler datt. Ingen syntes synd på oss. Og sånn er livet. Noen ganger er folk syke eller ute av andre årsaker. Man må bare gjøre det beste ut av det, sier Henry til Daily Mirror.

- Jeg vet det er mye prat om vi fortjente det eller ikke, men tabellen lyver ikke. Man må også gi oss kreditt for måten vi snudde ting på. På et tidspunkt var vi vel bare på 8. plass eller noe sånt, fortsatte han.

Han bare fnyser av alt pratet underveis om at reglene måtte endres hvis Tottenham ble nummer fire, men mistet Champions League-plassen fordi Arsenal eventuelt vant Champions League.

- Jeg har alltid sagt at serien ikke har vært ferdigspilt. Jeg har hele tiden påpekt at det ikke er noe vits i å synge ut om noe før serien er ferdig. Det var den først søndag, sier stjernepissen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag