RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KAPTEINEN: Steven Gerrard har opplevd mye, men aldri vunnet Premier League. I år har han muligheten.
KAPTEINEN: Steven Gerrard har opplevd mye, men aldri vunnet Premier League. I år har han muligheten. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

- Ingen fortjener det mer

Daniel Sturridge med oppfordring til lagkompisene.

- Ingen fortjener det mer, mener Daniel Sturridge.

Steven Gerrard, blant Liverpool-supporterne kalt Captain Fantastic, har gjennom sin lange karriere skaffet seg et rikholdig premieskap med Champions League-seieren i 2005 som det soleklare høydepunktet.

I tillegg har han spilt 109 kamper for Englands landslag, men det er likevel én ting han mangler: ligaseier.

- Perfekt eksempel
For 33-åringen begynner tiden så smått å løpe ut med tanke på å vinne ligaen. Derfor tar Daniel Sturridge nå til orde for at spillerne må vinne serien for ham.

- Alle spillerne på laget vil gjøre sitt beste slik at han kan oppnå målet sitt. Med tanke på alt han har gjort for denne klubben er det ingen som fortjener det mer, sier 24-åringen ifølge SkySports.

- Han lever og dør for denne klubben. Han har vært her hele karrieren og det er en stor ære å spille sammen med ham. Stevie er det perfekte eksempel for unge spillere rundt om i landet, fortsetter han.

Ingenting på forskudd
Liverpool klatret til tabelltopp etter 4-0-seieren mot Tottenham denne helgen, men Sturridge mener det er 5-0-seieren mot samme lag i fjor som ga laget troen på at det kan blir ligagull.

- Selv om jeg ikke var involvert kunne jeg se at det var en merkedag, forteller spissen – som imidlertid er forsiktig med å ta noe på forskudd.

- Det er fremdeles seks kamper igjen, så vi kan ikke bli for revet med. Fra nå handler alt om resultatene.

Liverpool-spissen har for øvrig scoret 20 mål så langt denne sesongen. På søndag venter en knallhard bortekamp i London mot West Ham, som kommer til kamp med selvtillit etter to strake seiere mot Hull og Sunderland. (ANB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere