RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen Gamst-bud ennå

Tottenham er fortsatt svært interessert i å kjøpe Morten Gamst Pedersen fra Blackburn, men har ifølge agent Rune Hauge ikke lagt inn noe bud på ham.

- Det er ikke lagt inn noe bud så vidt meg bekjent. Så lenge det ikke er noe mellom klubbene, er det ikke noe å bekrefte. Hva slags samtaler som foregår på agentnivå, er noe annet, sier Hauge til VG.

Den norske agenten holder imidlertid kortene tett til brystet, og vil ikke si noe om hvem han har snakket med i prosessen rundt et eventuelt Gamst-salg.

Tottenham må trolig ut med over 80 millioner kroner dersom de skal sikre seg Gamst'en, men ifølge Nordlys er Blackburn lite lysten på selge venstrevingen. Nordmannen har vært en hit på Ewood Park det siste året, og er svært populær blant fansen.

- Vi har ingen planer om å selge Morten, verken til Tottenham eller andre klubber. Han er en viktig del av vårt lag, og skal bli hos oss, sier styreformann John Williams til Nordlys.

Han hevder dessuten at Blackburn så langt ikke har mottatt noen henvendelser på finnmarkingen, som står med seks fulltreffere så langt denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere