*Nettavisen* Sport.

- Ingen grunn til uro, Stabæk

Stabæk tapte mot Moss, men Moss-trener Knut Tærum beroliger alle i Stabæk.

24.08.05 21:24

Tor Erik Moen ble matchvinner for Moss da han scoret allerede etter sju minutter. Dermed misbrukte bæringene muligheten til å rykke fra i toppen av 1. divisjon.

- Stabæk rykker opp
Men ingen i Stabæk har noen grunn til å uroe seg, skal man tro Moss-treneren.

- Stabæk rykker direkte opp. De er mer enn gode nok. Hadde de fått uttelling på sjansene sine, kunne de slått oss i dag også. Men de må begynne å få uttelling på sjansene sine, sier Tærum til TV 2 Nettavisen.

Tærum, assistent i Stabæk da Gaute Larsen ledet klubben, benekter at seieren var ekstra deilig og et takk for sist til gamleklubben. I stedet er han strålende fornøyd på eget lags vegne. Moss går for kvalifiseringsplassen i divisjonen. Etter onsdagens seier skiller det bare fire poeng opp til Bryne som nå har kvalifiseringsplassen.

- Vi gjorde en bra vårsesong, og har bestemt oss for å gjøre det enda bedre i høst. Gjør vi det, har jeg god tro på at vi kan være med å kjempe om kvalifiseringsplassen, sier han.

Moss har forøvrig en glimrende statistikk mot de andre toppklubbene. Sandefjord, Stabæk og Bryne er slått borte, samtidig som det har blitt uavgjort hjemme mot Stabæk og Bryne. Siste seriekamp, hjemme mot Sandefjord, kan bli avgjørende i kampen om opprykk.

Viktig seier for Skeid
Cupaskeladd Hønefoss så ut til å gå mot poengdeling mot Strømsgodset, men Are Tronseth scoret på overtid. Dermed ligger også Hønefoss bare fire poeng bak Bryne.

I bunnen vant Skeid 4-0 i den viktige kampen mot FK Tønsberg. Begge lagene ligger fortsatt på nedrykksplass, men Skeid har nå bare fire poeng opp til sikker plass, og ligger nå bare tre poeng bak Tønsberg.

PS: Skeids forrige seier kom mot Mandalskameratene for nesten fire måneder siden.

Se tabellen her.

Se toppscorerlista i 1. divisjon her.

Se terminlista her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.