RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen har jobbet hardere enn Deila

FÅR SKRYT: - Ingen har jobbet hardere enn Deila, sier Celtic-assistent John Collins.
FÅR SKRYT: - Ingen har jobbet hardere enn Deila, sier Celtic-assistent John Collins. Foto: Jeff Holmes (Ap / NTB scanpix)
Celtic-assistenten roser Ronny Deila.

Celtics assistentmanager John Collins mener ligacuptriumfen var et godt bilde på lagets framgang siden starten av sesongen.

Glasgow-laget hentet hjem årets første pokal da de slo Dundee United 2-0 på Hampden Park søndag. De to lagene møtes nok en gang på onsdag hvor returoppgjøret i kvartfinalen i den skotske cupen står på programmet.

Ronny Deila måtte tåle en del kritikk i starten av sitt virke som Celtic-manager. De grønne og hvite forsvant blant annet ut av mesterligaen, i tillegg til at det ble noen skuffende resultater i hjemlig serie.

John Collins mener det faktum at de nå er favoritter til å ta en trippel for første gang siden 2001, viser hvordan de har utviklet seg denne sesongen.

- Ronny følte det på samme måte som oss i starten. Vi var alle skuffet. Alle ønsker å starte perfekt start, men det skjedde ikke. Vi måtte bare konsentrere oss om den neste kampen og den neste treningen, sier Collins.

- Alle jobbet hardt, men ingen jobbet hardere enn Deila. 24 timer i døgnet, natt og dag. Og vi fikk belønningen – vårt første trofé, fortsetter han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere