RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal / Scanpix

- Ingen kommentar

Sist oppdatert:
Verken Rune Skarsfjord eller Håkon Opdal vil kommentere keeperens fremtid i Brann.

BRANN SOGNDAL 2-0:

Opdal ble vraket som keeper til hjemmemøtet med Molde tidligere i sesongen. Oddingen var da svært skuffet. Mot Sogndal fikk han muligheten da Piotr Leciejewski måtte ut med skade 18 minutter før slutt.

Godt å være tilbake
- Det var skuffende å bli vraket til Molde. Jeg stod godt i innledningen av sesongen. Jeg har ikke vært henvist til benken siden 2004, så det var en ny situasjon for meg, sier Opdal.

Da Leciejewski måtte ut med skade, fikk Opdal en varm mottagelse fra fansen. Det kunne virke som de har sin favoritt mellom stengene.

- Jeg fikk et lykke til fra Rune. Formen har jeg prøvd å holde ved like, men det er ikke lett uten fast kamptrening, sier Opdal.

Branntrener Rune Skarsfjord virker tilfreds med keepersituasjonen i Brann.

- Vi er heldig som kan sette innpå Håkon (Opdal) når Piotr (Leciejewski) blir skadet. Vi følger keepersituasjonen nøye, vi i trenerteamet, sier nordlendingen til Nettavisen.

Kan forlate Brann
Skarsfjord følger nettopp situasjonen til Håkon Opdal nøye, for oddingens kontrakt går ut etter sesongen. 1. juli kan han signere for hvilken som helst klubb, men både Skarsfjord og Opdal ordknapp om fremtiden.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Opdal.

- Jeg kommenterer ikke spillerlogistikk, sier Skarsfjord.

Men skal Brann unngå å konkurrere med andre klubber, må et tilbud komme raskt. Opdal er klar på at han ikke vil sitte på benken. Trener Skarsfjord har tidligere sagt at Leciejewski er Branns førstekeeper. Det kan tyde på at Opdal må vekk fra Brann for å spille regelmessig førstelagsfotball.

- Opp til Rune
Opdal vil gjerne fortsette i Brann, men innrømmer at det ikke er opp til han.

- Om jeg får fortsette er opp til Rune og trenerteamet, sier oddingen diplomatisk, men sender samtidig et lite stikk til branntreneren:

- Jeg blir ikke bedre av å sitte på benken.

Branntreneren kan ikke love et nytt tilbud til keeperen sin.

- Han har ikke fått et tilbud. Jeg vil ikke si når det eventuelt vil komme. Vi vet han er bosmanspiller etter sesongen, men han får vite om han er ønsket med videre før deg i alle fall, ler Skarsfjord til Nettavisen, og legger til:

- Andre klubber følger nok situasjonen hans nøye.

Ifølge brannlege Ove Austgulen blir det ikke et langvarig avbrekk for Piotr Leciejewski.

- Skaden er ikke alvorlig. Han fikk krampe i leggen og bør være klar til neste kamp, sier Austgulen.

Det betyr at Håkon Opdal ikke får sjansen i kamp til å overbevise Skarsfjord om at han er rett man for Brann å satse på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere