RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen spisskrise i Brann

Foto: Solum, Stian Lysberg
Men det måtte en midtstopper til for å score mot Glimt.

Bodø/Glimt – Brann 2-1:

Både Kåre Ingebrigtsen og Steinar Nilsen sa seg fornøyde med en av omgangene laget deres presterte i mandagens oppgjør på La Manga.

Men der Glimt presterte en god førsteomgang, var det først da Brann ble én mann mindre på banen at de spilte fotball.

Og da David Nielsen måtte forlate banen med rødt kort like før pause, gikk det ikke lang tid før Glimt sluttet å spille fotball.

- Slik vi fremstår i andreomgangen med én mann mindre spiller vi veldig godt, sier en passe fornøyd Steinar Nilsen til TV 2 etter kampen og fortsetter:

- Men det er klart vi ikke kan slippe inn to mål i snitt per kamp, vi må luke vekk de dumme feilene.

Drømmestart
Én av de dumme feilene Nilsen nok sikter til er Bjørnar Holmviks heading tilbake til keeper Johan Thorbjørnsen. Den snappet nemlig unggutten Daniel Stensland opp og satt den forbi den utrusende Thorbjørnsen. Da var det kun spilt fire minutter og Brann hadde ikke akkurat fått en drømmestart.

Etter hvert fortsatte Glimt å spille god fotball, mens Brann slet mer. Og da David Nielsen fikk sitt andre gule kort etter 37 minutter og måtte forlate banen, så det ut til at det skulle bli enda verre for bergenserne.

Flott mål av Martins
Det skulle det også bli. For det tok bare fem minutter av den andre omgangen før Glimt scoret sitt andre mål. Thiago Martins fikk tak i ballen, dro seg fint fri og dunket ballen i vinkelen fra rundt tjue meter. Skulle Brann gå på en smell?

Nei, Glimt sluttet å spille fotball og utnyttet ikke overtallet. Brann på sin side hadde god kontroll på laget fra Bodø og skapte litt selv. Likevel ville ikke ballen i mål for Brann før Nilsen satte inn en midtstopper på topp. Armann Björnsson scoret snaue ti minutter før slutt. Det ble likevel kun med det ene målet og Glimt gikk seirende av banen.

- Noe å trene på
Seier til tross, Kåre Ingebrigtsen var ikke kjempefornøyd.

- Vi gjør en god førsteomgang, men så blir det stor strekk i laget, vi blir forsiktige og gir Brann mye rom, sier Ingebrigtsen til TV 2.

Men også den svake andreomgangen ser Ingebrigtsen noe positivt i.

- Vi har i alle fall noe å trene på.

Det har Brann også, dersom de ønske spisser som skal score mål. For når du må sette inn en midtstopper for å få mål, er ikke det et kvalitetsstempel på de angriperne som finnes i klubben. Men akkurat det er ikke Steinar Nilsen enig i.

- Vi har ingen spisskrise i Brann, slår han fast.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere