RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

- Ingen vet hva Milan tenker og vil

Zlatan Ibrahimovic er ikke trygg på framtiden i storklubben.

Søndag var en mørk dag for AC Milan og Zlatan Ibrahimovic. Ikke bare ble det tap for erkerival Inter, ligamesterskapet glapp også til Juventus.

«Den gamle dame» slo Cagliari borte og har dermed et forsprang på fire poeng når kun én kamp gjenstår i Serie A.

Dette betyr også at Ibrahimovics rekke med ligamesterskap ble brutt søndag. Den svenske spissen har de siste åtte årene vært med å vinne ligaen med sine klubber.

- En stor fiasko
Både i Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan har spissen gått til topps. Denne sesongen må 30-åringen nøye seg med en sølvmedalje rundt halsen.

- Det er en stor fiasko. Vi hadde gledet oss til denne sesongen. Vi skulle vinne og spille bedre enn noen gang. Jeg ønsker å ta nye skritt for hver sesong, sier Zlatan ifølge Aftonbladet.

Svensken nettet to ganger i 4-2-tapet for Inter søndag, men målene var liten trøst for den seiersvante Milan-spissen.

- Det var en bra kamp. En meget bra kamp, fram til de gjorde 3-2 og 4-2. Da var den over. Vi ledet 2-1, men så taper vi alt. Slik er fotballen, du må spille i 90 minutter, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Det å miste seriegullet er en stor skuffelse. Du får spørre de andre også, men jeg mener at det største nederlaget er å tape «scudettoen», sier svensken.

- En dritbra jobb
Den selvsikre spissen er likevel som vanlig godt fornøyd med hva han selv har prestert i løpet av sesongen.

- Jeg må bare innrømme at jeg har gjort en dritbra jobb, men vinner likevel ingenting. Jeg vet ikke hva som er verst. Gjøre en god jobb å ikke vinne, eller å ha en katastrofesesong og vinne?

- Jeg er ikke vant til dette. Det er første gang jeg ikke vinner noe, sier den svenske spissen og påpeker at Milans mange skader denne sesongen har ødelagt mye for storklubben.

- Handler om klubben
Spissen har to år igjen av kontrakten med Milan, men ønsker ikke å snakke så mye om framtiden.

- Vi får se hva som skjer. Jeg ønsker å respektere kontrakten. Jeg trives veldig godt her og ønsker å fortsette, sier han.

- Men det handler om hva klubben ønsker. Det er ingen som vet hva klubben tenker og vil. Det er opp til dem å bestemme, fortsetter Ibrahimovic.

- Tviler du på framtiden i Milan?

- Nei, jeg tviler ikke. Spørsmålet er om klubben tviler, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere