RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen vits i å kjefte

(FOTO: Morten Holm/Scanpix)
Sist oppdatert:
Det pinlige tapet i Luxembourg får ingen direkte konsekvenser for Lillestrøm-spillerne.

GARDERMOEN (Nettavisen): Det burde egentlig ikke være mulig. Men Lillestrøm klarte å tape mot 0-1 mot glade amatører i Luxembourg tirsdag kveld, og er ute av kvalifiseringen til Uefa-cupen på bortemålsregelen.

Tidlig onsdag ettermiddag landet LSK-flyet på Gardermoen. Og det var en gjeng rolige spillere med nedslåtte blikk som kom traskende inn i ankomsthallen.

Advarte på forhånd
Trener Tom Nordlie og manager Jan Åge Fjørtoft tok seg av snakkingen. Begge erkjenner at prestasjonen i Luxembourg ikke holdt

- Det var dette vi advarte mot på forhånd, og det var blant annet derfor vi hadde den lange samtalen etter hjemmekampen mot Kärjéng, fastslår Fjørtoft – og sikter til det halvannen time lange oppvaskmøtet i garderoben etter hjemmekampen mot det luxembourgske laget.

Noen reprise på det som skjedde da, blir ikke aktuelt nå.

- Det vi gjorde etter den forrige Kärjéng-kampen er noe vi maksimalt kan bruke en gang i året. Det er definitivt ikke tidspunktet for å kjefte på spillerne, de skjønner at det de har prestert ikke er godt nok, fastslår Fjørtoft.

Reservert Nordlie
Trener Tom Nordlie tar sin del av ansvaret for fadesen.

- Man blir mer reservert når man leser i media om at man skal ha fått spillerne til å gråte etter det forrige møtet. Kanskje må jeg prøve å finne tilbake til mitt gamle jeg, sier Nordlie.

Nå varsler han terping på det Lillestrøm var gode på tidligere i sesongen. Spillerne skal bygges opp, ikke rives ned.

- Disse spillerne har prestert før. Vi vet at de kan. Det var ikke representativt for Lillestrøm og norsk fotball, det vi presterte mot Kärjéng. I tiden framover vil jeg ikke gjøre noe spesielt annerledes på treningsfeltet. Vi vil jobbe med det samme som da vi hadde fem seirer, en uavgjort og null tap på de seks første kampene, poengterer Nordlie.

Ikke gitt opp gull
Lillestrøm er fortsatt med i cupen, og seriegullet er heller ikke helt utenfor rekkevidde.

- Vi har ikke gitt opp seriegull, men det er helt feil å snakke om det i dag, konstaterer Tom Nordlie.

Lillestrøm spiller sin neste kamp mandag, hjemme mot Strømsgodset.

Er Lillestrøm gode nok til å vinne Tippeligaen? Si din mening!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere