*Nettavisen* Sport.

- Island var bedre før

Skottlands tidligere landslagstrener, Bertie Vogts, mener Island var bedre før.

08.09.08 12:35

Han har stilt seg til disposisjon for sin gamle arbeidsgiver, hvis skottene trenger hjelp foran kampen mot Island onsdag. Skottland fikk en dårlig start på kvalifiseringa, da de ble sendt hjem med 0-1 for Makedonia i Skopje sist lørdag.

Vogts er nå landslagssjef for Aserbajdsjan - som spilte 1-1 på Island for tre uker siden. Han mener islendingene ikke er så gode som for noen år siden.

- Island er ikke så gode som de var for noen år siden. Jeg hadde en fin tid i Skottland, selv om ikke alle tror det. Så hvis de vil ringe meg hadde det vært hyggelig, sier Vogts til Daily Mail - ifølge Aftenposten.

Skottene hadde Paul Hagerty på kampen mot Norge sist lørdag. Han kunne fortelle landslagssjef George Burley at Eidur Gudjonsen er islendingenes nøkkelspiller.

- Island spilte 4-4-1-1 i Oslo med Gudjohnsen bak den ensomme spissen Heidar Helguson. Gudjohnsen har en enorm påvirkning på laget, og satte inn et utrolig frispark. De traff stolpen i sluttminuttene, og kunne tatt alle tre poengene. De er også farlige på lange frispark.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.