RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Poulsen (AFP)

- Italiensk storklubb vurderer Bendtner

Sist oppdatert:
Arsenals danske kan være på vei til Serie A, melder troverdig kilde.

Det er ingen hemmelighet at danske Nicklas Bendtner er lei av benketilværelsen i Arsenal, og man får ikke mye igjen for pengene om man satser dem på at 23-åringen forsvinner vekk fra Emirates i løpet av sommeren.

I lørdagens Premier League-rykter kunne det meldes om at Besiktas seilte opp som den største favoritten til å hente dansken, men nå ser det ut som om tyrkerne får konkurranse fra enda mer profilerte klubber.

- Følger situasjonen nøye
Engelske Sky Sports, en av de mer troverdige nyhetskildene på fotballøya, melder nemlig at italienske Inter vurderer å hente Bendtner til San Siro denne sommeren.

Etter det Sky Sports erfarer, er italienerne oppmerksomme på Bendtners ønske om å forlate Arsenal, og at de nå følger situasjonen nøye.

Bendtner fikk bare spilletid i 13 ligakamper for Arsenal sist sesong, og endte opp med to scoringer.

(Det ser imidlertid ikke ut til å sette en stopper for danskens tro på seg selv: I en seriøs psykologisk test som Arsenal-spillerne gjennomgikk, sprengte Bendtner skalaen på den delen av testen som omhandlet selvtillit, kunne Inside World Soccermelde i februar i år.)

Hard konkurranse
Dersom overgangen til Inter skulle bli et faktum, må Bendtner likevel belage seg på hard konkurranse for å få mer spilletid blant førsteelleveren.

Italienerne har allerede spillere som Samuel Eto'o og Diego Milito på topp, mens den offensive midtbanespilleren Wesley Sneijder ryktes å forlate Milano i løpet av sommervinduet.

Inter klarte aldri å stille opp mot rivalende Milan denne sesongen, og endte til slutt på en andreplass - seks poeng bak byrivalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere