RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ja, jeg er faren

Foto: Tasso Marcelo (AFP)
Sist oppdatert:
Ronaldo innrømmer farskapet på Twitter.

Den brasilianske fotballstjernen Ronaldo, som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 1996, 1997 og 2002, innrømmer farskapet til en fem år gammel gutt som følge av en DNA-test.

Det er 34-åringen som selv skriver dette på sin Twitter-profil.

- Alex er sønnen min og bror til tre andre barn. Jeg vil for alltid opptre som hans far. Testen bekreftet følelsen jeg hadde da jeg først møtte ham, skriver brasilianeren, som dermed kan glede seg over å være far til fire.

Fra før har Ronaldo en ti år gammel sønn med sin ekskone og to døtre på 21 og 8 måneder med sin nåværende kone, Bia Anthony.

Han møtte sin «nye» sønn for første gang på mandag. Femåringens mor, Michele Umezu, hevdet allerede i 2009 at Ronaldo var far til barnet, uten at fotballstjernen har vedkjent seg rollen før nå.

De to møttes i Tokyo under Brasils feiring av VM-gullet i 2002, og traff hverandre igjen to år senere i forbindelse med Ronaldos daværende klubb, Real Madrid, sin treningsleir i samme by.

Da ble Umezu, som er 28 år og bosatt i Singapore, gravid med Ronaldo.

Den fem år gamle gutten er født i Japan, men har brasiliansk statsborgerskap.

34 år gamle Ronaldo hadde sin glansperiode som Barcelona-, Inter- og Real Madrid-spiller rundt årtusenskiftet, og spiller i dag i brasilianske Corinthians. I februar i år annonserte han at han kommer til å legge opp som fotballspiller etter 2011-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere