*Nettavisen* Sport.

- Jeg aner ikke hva han driver med

Foto: Getty Images / All Over Press

Roberto Mancini til angrep på en av sine egne spillere.

21.12.11 09:15

Manchester Citys manager Roberto Mancini er ikke begeistret for spillere som er tilfredse med ikke å være gode nok for laget.

Tirsdag gikk han rett i strupen på Wayne Bridge, som mottar 3,3 millioner kroner i månedslønn i Manchester City og er langt unna en plass på laget.

Bridge ble hentet inn av Mancinis forgjenger, Mark Hughes, men har denne sesongen kun spilt én kamp - tredjerundekampen i ligacupen.

Uforståelig
- Av og til skjønner jeg ikke hvorfor spillere som har en god sjanse til å spille fotball, kanskje ikke i Premier League, men i Championship, ikke vil. Jeg skjønner ikke hvorfor noen vil være i en klubb når de vet at de ikke har en sjanse til å få spille, sa Mancini ifølge The Independent.

Han la til at alle fotballspillere starter som barn fordi de blir glade i spillet, ikke fordi de ser en mulighet til å tjene penger.

Det var bare oppvarmingen.

Forsvinner i januar?
- Wayne er en bra mann, men det burde være viktig for alle å få spille. Wayne har hatt to eller tre sjanser til å dra herfra. I sommer fikk han muligheten til å spille for Celtic, og dette er et viktig lag. Jeg aner ikke hva han driver med på lørdager nå. Spiller han golf?

Mancini la til at han håper at Bridge forsvinner i januar.

- Jeg håper det. Det er vanskelig for en spiller å være sammen med oss hver dag, unntatt lørdager. Når vi er på treningsfeltet, er han sammen med oss og noen gang trener han med de yngre spillerne, sa Mancini om venstrebacken som spilte for Englands landslag så sent som i november 2009.

Misfornøyd de Jong
Mancini bekreftet for øvrig også at Nigel de Jong er misfornøyd. Nederlenderen er henvist til innbytterbenken på grunn av den gode formen til Gareth Barry og Yaya Touré.

- Nigel var skadd de to første månedene av sesongen og da spilte vi veldig bra med Gareth og Yaya i midten. Jeg tror ikke at han er fornøyd. Det eksisterer ikke spillere som er fornøyd med ikke å få spille, mente Mancini.

Nigel de Jong vil sannsynligvis få sjansen når Yaya Touré forsvinner til afrikamesterskapet rett etter FA-cupkampen mot Manchester United 8. januar.

Fortsatt forundret
Den store saken i Manchester City denne uka er ellers Carlos Tevez' mulige overgang til AC Milan. Italienerne vil gjerne ha ham på lån, men City lar ikke argentineren reise uten å få penger umiddelbart.

Mancini er fortsatt forundret over at Tevez plutselig nektet å spille.

- Jeg hadde et godt forhold til Carlos og det som skjedde, er veldig rart og frustrerende for meg. Jeg håper vi kan finne en løsning. Vi er definitivt et bedre lag med Carlos i troppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.