RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ba Lampard bli før jeg kom

Foto: Nigel French / Pa Photos / NTB scanpix
José Mourinho innrømmer privat samtale.

Da stormen blåste som verst rundt Frank Lampard og hans kontrakt med Chelsea, var det ifølge den engelske avisen Metro José Mourinho som fikk midtbanespilleren til å bli i London-klubben.

Portugiseren overbeviste Lampard om at han kom til å få en ny kontrakt – til tross for at de aller fleste mente at 35-åringen var på vei ut dørene på Stamford Bridge.

- Når han sto uten kontrakt sa jeg til ham, som en venn, at jeg ikke kunne se ham spille for noen andre engelske klubber enn Chelsea, sier Mourinho til Metro.

- Han vil spille på høyeste nivå – og det tror jeg han kan.

Mot Hull takket Lampard for tilliten og spilte en strålende kamp sentralt på midtbanen. Han toppet forestillingen med en frisparkperle fra rundt 25 meter.

Selv om han overbeviste i sesongens første kamp, er Mourinho imidlertid klar på at Lampard ikke kommer til å figurere like ofte i startoppstillingene denne sesongen sammenlignet med tidligere.

- Han er ikke 25 lenger, så den Lampard som ville spille samtlige minutter i ligacupen, knuse alle rekorder og spille hvert minutt i hver kamp er ikke her lenger.

- Nå handler det bare om å beholde prestasjonene på høyest mulig nivå så lenge vi – og han – klarer, sier Mourinho. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere