*Nettavisen* Sport.

- Jeg beklager, Arsenal

Foto: Jon Super (AP)

Emmanuel Adebayor angrer på denne målfeiringen.

29.09.11 17:21

Emmanuel Adebayor kan vente seg alt annet enn en varm mottakelse av bortefansen når Tottenham tar imot Arsenal kommende helg.

For to år siden spilte 27-åringen for Manchester City og feiret sin scoring mot Arsenal med å løpe over hele banen for å hovere foran sine tidligere tilhengere.

- Et uhell
Nå angrer Tottenham-spissen på den kontroversielle målfeiringen.

- Det som skjedde for to år siden var et uhell, og jeg beklager overfor alle Arsenals supportere. Noen ganger kan vi ikke kontrollere følelsene våre. Vi er alle mennesker, sier Adebayor til talksport.

Tottenham-spissen har lagt episoden bak seg og fokuserer nå på å fortsette å spille godt for sin nye klubb, Tottenham.

- Jeg angrer på det jeg gjorde og sier unnskyld til alle, men beklagelser forandrer ingenting. Jeg er ferdig med saken.

Takker Arsenal
Togolseren gleder seg til å møte sin gamle klubb igjen, men lover å ikke feire på samme måte om han skulle senke Arsenal på ny.

- Jeg ser fram til å spille mot Arsenal igjen på søndag. Tro meg, hvis jeg får en sjanse, vil jeg score, men jeg kommer aldri i mitt liv til å feire på den måten igjen.

Til tross for at han ikke er særlig populær i sin tidligere klubb, etter målfeiringen og overgangen til erkerivalen Tottenham, har togoleseren stor respekt for Arsenal.

- Det kommer til å bli en morsom kamp. Jeg får sjansen til å spille mot Arsenal igjen. Klubben som ga meg sjansen til å komme dit jeg er i dag. Jeg har stor respekt for klubben.

Nå er det imidlertid Tottenham som gjelder for Adebayor, som har funnet seg godt til rette i sin nye klubb. På tre kamper har 27-åringen allerede satt inn tre mål for London-klubben.

- Jeg koser meg på trening hver dag og det føles som om jeg har vært i klubben i årevis.

Søndag møtes naboene Tottenham og Arsenal til et klassisk derby på White Hart Lane.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.