RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

- Jeg ble nesten flau

Sist oppdatert:
Ryan Giggs var ikke veldig fornøyd med sin scoring mot Fulham.

FULHAM - MANCHESTER UNITED 0-5

Manchester United fortsetter å imponere stort på bortebane i Premier League.

Utrolige tre baklengsmål, sju seiere og to uavgjorte på ni bortekamper er fasiten så langt for Alex Fergusons menn.

Onsdag gjorde fjorårets seriemester kort prosess med John Arne Riise, Brede Hangeland og resten av Fulham-laget og ga seg ikke før resultattavla viste 0-5.

- Imponerende
Ryan Giggs var strålende fornøyd med lagets prestasjon i den anntatt vanskelige bortekampen.

- Det er et veldig imponerende resultat. Vi har gjort det bra de siste ukene, men ikke scoret så mye som vi skulle ønske. Det gjorde vi noe med i kveld, sier Giggs på han ble intervjuet på TV2.

Nå retter han en advarende pekefinger mot naborivalen City, som for øyeblikket ligger på toppen av Premier League-tabellen.

- Vi har vist tidligere at vi er fryktelige gode i den andre delen av sesongen. Det ser ut som vi kan gjøre det samme i år, sier Giggs.

United en drømmestart på Craven Cottage da Nani gjorde et vakkert forarbeid på venstresiden og slo inn til Danny Welbeck. 21-åringen var nådeløs foran kassa og banket United i ledelsen med venstrebeinet etter bare fem minutter.

- Flau over scoringen
Etter en snau halvtime sto Nani selv for avslutningen da Ryan Giggs slo inn fra høyre. Portugiseren stusset ballen vakkert i hjørnet bak David Stockdale i Fulham-buret til 2-0.

Kantspilleren fortsatte å herje med stakkars Fulham og Brede Hangeland utover i omgangen. Rett før pause fant Nani en umarkert Ryan Giggs foran mål. Veteranen satte inn mål nummer 19.999 i Premier League via foten til Phillippe Senderos. Ballen fikk en perfekt bue over keeper Stockdale.

Giggs var ikke veldig stolt over målet da han ble intervjuet etter kampen.

- Jeg ble nesten flau. Jeg vet ikke en gang om jeg kan kalle det mitt mål, fleipet United-veteranen.

I den andre omgangen hadde Fulham flere sjanser til å skape litt spenning i kampen, men verken Clint Dempsey eller Andy Johnson klarte å overliste Anders Lindegaard.

Rooney-perle
Overliste motstanderens keeper gjorde i aller høyeste grad Wayne Rooney. Med to minutter igjen av ordinær tid banket han til fra 25 meter. Ballen føk som et prosjektil i stolpen og inn bak Stockdale.

Helt på tampen satte Dimitar Berbatov inn 5-0 med en vakker flikk med hælen etter innlegg fra Antonio Valencia.

Dessverre for United ble det ikke en lettkjøpt seier mot Fulham. Både Phil Jones og Ashley Young måtte forlate banen med skade. Giggs kunne bekrefte at Jones var litt forfjamset etter at han fikk Clint Dempsey albue i hodet.

- Han var litt groggy. Vi får bare vente og se hvordan det går. Jeg så bare at han skulle heade og plutselig lå han på bakken, sier Giggs.

Neste kamp for United blir nå hjemmekampen mot Wigan andre juledag.

For «norske» Fulham venter en ny tøff kamp når Martin Jols menn setter kursen for Stamford Bridge og møtet med Chelsea kommende mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere