*Nettavisen* Sport.

- Jeg ble presset til å si opp

Foto: Andrew Yates / AFP

Morten Gamt Pedersens manager takket for seg.

28.09.12 21:26

Steve Keans turbulente 22 måneder som manager for Blackburn er over etter at 44-åringen fredag annonserte at han trekker seg fra stillingen med umiddelbar virkning.

Ifølge Daily Mail skal klubbens indiske eiere ha blandet seg inn i diskusjonen om laguttaket før lørdagens kamp mot Charlton. Dette skal ha blitt svært dårlig mottatt av Kean.

Den utskjelte manageren fikk gjennomgå av sine egne supportere gjennom hele fjorårssesongen da Blackburn rykket ned, men sto støtt i stormen og ble med ned i Championship.

Så langt ligger klubben på tredjeplass, men Kean har likevel vært under sterkt press etter fredagens hjemmetap for Middlesbrough.

- Av grunner jeg ikke kan oppgi av juridiske hensyn, er det beklagelig nok, etter mitt harde arbeid og service for denne klubben, kommet til det punktet at jeg blitt presset til å trekke meg som manager for Blackburn Rovers med umiddelbar virkning. Dette fordi min posisjon som manager har blitt uholdbar, skriver Kean i en pressemelding.

- Jeg vil takke alle spillerne og støtteapparatet for deres fantastiske støtte og majoriteten av fansen, som nå ser laget på vei mot opprykksplass til Premier League. Jeg ønsker klubben alt det beste i framtiden.

Blackburn bekreftet fredag kveld at Kean har sagt opp som manager for klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.