*Nettavisen* Sport.

- Jeg blir i Valencia

Valencia-trener Rafa Benitez er lunken til å bli ny Liverpool-trener. - Valencia er en stor klubb, og jeg ønsker å bli værende, sier han.

De siste dagene har det vært påstått i engelske aviser at avtalen mellom Benitez og Liverpool nærmest er i boks. Liverpool-ledelsen er innstilt på å tilby ham superlønn for å lokke ham til de britiske øyer.

Men ifølge den spanske radiokanalen Radio Nou er både Benitez selv, og agenten hans lunkne til en overgang.

- Jeg vil bli værende i Valencia. Det er en stor klubb, og det er klart at jeg ikke er på utkikk etter en ny jobb, sier han til radiokanalen.

Ingen samtaler ennå
Benitez' agent, Manuel Garcia Quilon, hevder at hverken han eller treneren har hørt noe fra Liverpool, og at en overgang er lite aktuelt.

- Liverpool har ikke kontaktet meg eller treneren. Det har ikke vært noen samtaler. Benitez er fortsatt i Valencia, og så vidt jeg vet kommer han til å bli værende, sier agenten til BBC.

Klausul-spekulasjon
Benitez har ett år igjen av kontrakten med den spanske seriemesteren. Det har imidlertid vært spekulert i om han har en klausul som gjør at han kan forlate klubben i løpet av 15 dager. Trenerens fremtid blir sannsynligvis bestemt på et møte med klubbpresident Jamie Orti i løpet av det nærmeste døgnet.

- Alle i klubben ønsker at Benitez skal bli værende her i mange år, sier Orti.

Liverpool-ledelsen holder fortsatt Valencia-treneren, som nylig vant den spanske serien for andre gang på tre år, som favoritt til å overta etter Gerhard Houllier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.