*Nettavisen* Sport.

- Jeg blir Liverpool-manager igjen

Foto: Sang Tan/AP Photo

Rafael Benítez er nesten helt sikker i sin sak.

10.04.13 09:03

Rafael Benítez fikk jobben med å få Chelsea-skuta på rett kjøl igjen da Roberto Di Matteo fikk sparken i november i fjor.

Spanjolen fikk ingen varm velkomst fra fansen på Stamford Bridge, men er på god vei mot å sikre Chelsea en plass i neste års Champions League. I tillegg er klubben klar for semifinale i FA-cupen.

- Returnerer til Liverpool
I et intervju med Marca, som også er gjengitt av Sky Sports, forteller den tidligere Liverpool-manageren at han er usikker på hva framtiden bringer.

- Om jeg har en sjanse til å bli værende her? Jeg tar én kamp om gangen. Målet mitt er å trene et godt lag. Hvorfor ikke i England. Vi får vente og se, sier Benitez.

En ting er han imidlertid nesten sikker på. 52-åringen føler seg nemlig trygg på at han vil returnere til Anfield en dag.

- Jeg kommer til å dra tilbake til Liverpool en dag. Det er nesten sikkert. Jeg vet bare ikke når det skjer. Kona mi og døtrene mine bor der fremdeles, sier Chelsea-manageren.

Vil overbevise fansen
Spanjolen, som fikk en tøff start på sin tid på Stamford Bridge, insisterer på at protestene mot ham har avtatt den siste tiden.

- Det er ikke så mange protester mot meg fra fansen lenger. Vi vet alle om fire eller fem bannere som alltid henger der, men det er folk som er mer bekymret for min fortid enn måten jeg leder laget på.

Benitez mener det ville vært ødeleggende både for ham selv og laget om han skulle forsvare seg mot all kritikken som kommer fra den delen av fansen.

- Jeg kan ikke gå ut og benekte alt de sier at jeg har sagt om Chelsea i fortiden. Det ville vært et større problem. Jeg har bare fortsatt å tro på laget, slik at disse menneskene skal ende opp med å anerkjenne arbeidet mitt.

Chelsea ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League og møter Manchester City i FA-cupens semifinale kommende helg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.