RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg blir overkjørt av ledelsen

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal og Henrik Hoff er ikke på bølgelengde.

Kjetil Rekdal mener han og det sportslige apparatet i Aalesund blir overkjørt av ledelsen i klubben.

Konflikten skal ifølge Sunnmørsposten dreie seg om uenighet om å tilby forsvarsspilleren Enar Jääger ny kontrakt etter årets sesong.

- Overkjørt
Rekdal sier det ikke er noen problemer mellom ham og klubbdirektør Henrik Hoff privat, men at det er mange områder de ikke er på bølgelengde.

- For to måneder siden var Enar (Jääger) inne på kontoret til Henrik og ble lovet et kontraktsforslag. Jeg aner ikke hvorfor han ikke har fått det. Sport har vært veldig klar på at vi har ønsket Enar med videre, men her har vi blitt overkjørt av klubbledelsen, sier Rekdal.

Videre sier trenerprofilen at han har full forståelse for at klubben må tenke økonomi, men understreker at med de retningslinjene han får, kan man glemme cupfinale, seriemedalje og gruppespill i Europa League.

På spørsmål om han føler at ledelsen mangler kompetanse, svarer Rekdal at det får bli opp til andre å vurdere.

Savner forsterkninger
Spissplassen er noe som ofte blir diskutert i AaFK. Nylig leste Rekdal i avisen at det finnes et klart definert styrevedtak på hvordan denne spissen skal være, og sier han er spent på hvem det kan være.

Styret i AaFK har nå bestemt at det i tillegg til en erstatter til Jääger kun skal hentes inn en ny spiss denne vinteren.

- Nå som administrasjonen vår er på vei til Tyskland for å lære om publikum, har jeg sagt på fleip at det må være for å lære hvordan man skal fylle opp stadion med et stadig dårligere lag. Den forrige etablerte spilleren vi hentet var Jason Morrison. Etter det har vi kun hentet uferdige spillere fra 1. divisjon eller lavere nivå enn eliteserien. Som trener er ønsket mitt å bygge ut laget og ta steg videre, men jeg har fått stoppsignalet og må forholde meg til det, sier Rekdal.

AaFK-treneren slår fast at Henrik Hoff i praksis har alt ansvaret for sport, noe som i teorien betyr at han ha forhandlet vekk spillere og sagt han ikke er interessert om han selv ikke ønsket spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere