RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg bør spille mot Slovenia

Sist oppdatert:
Etter 0-2-tapet for Sveits er Tommy Svindal Larsen krystallklar på at han må få starte mot Slovenia. Er du enig?

NORGE - SVEITS 0-2: ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Hareide testet drømmeduoen, Christian Grindheim og Kristofer Hæstad, sammen mot Sveits. Han fikk ikke helt det svaret han ønsket seg.

Landslagssjefen sa langt på vei at det var synlig at duoen manglet erfaring.

Og:

- Tommy Svindal Larsen kan fort bli veldig aktuell mot Slovenia.

Med ekstra trykk på veldig.

Før kampen mot Sveits mente mer enn fire av fem lesere av TV 2 Nettavisen at Grindheim/Hæstad var en duo som kan sende Norge til VM. Hva mener du nå?

Selvsikker
Tommy Svindal Larsen måtte se hele Sveits-kampen fra sidelinjen, men er krystallklar:

- Jeg bør spille mot Slovenia, sier han.

Og forklarer:

- Jeg er i form. Da vil jeg spille. Jeg bør spille. Så offensiv var jeg også i fjor da jeg var i form. Slovenia-kampen krever en viss grad av erfaring. Det blir en heksegryte. Jeg vet at jeg har noe å bidra med der, sier han.

Tror på Svindal
Christian Grindheim tror Svindal Larsen får ønsket oppfylt. Etter først å ha avvist at han har noen som helst magefølelse om uttaket, og at det er Hareide som bestemmer, innrømmet han til slutt:

- Ja, jeg tror Tommy spiller mot Slovenia. Kampen mot Sveits ble en kamp på det jevne for meg. Jeg prøvde å gjøre det enkelt. Det gikk greit. Det er kjekt at så mange har ønsket at jeg skal spille, og jeg får nok en kamp til - en eller annen gang, sier han.

Andre alternativer på den sentrale midtbanen mot Slovenia er Eirik Bakke, men han ble skadet mot Sveits og er trolig uaktuell. Det er også grunn til å sette et stort spørsmålstegn ved siden av Martin Andresen, og om han rekker Slovenia-kampen. Det betyr mest sannsynlig: Svindal Larsen og Hæstad i den viktige bortekampen.

Hva mener dere? Diskuter saken sammen med andre her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere