RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg brukte kokain

Sist oppdatert:
Adrian Mutu frasier seg retten til en B-prøve. Han innrømmer at han har brukt kokain. Håpet er at innrømmelsen vil gi en mildere straff.

- Han vil ikke satse på en ny test. Han har testet positivt for kokain, sier Gordon Taylor i den engelske spillerforeningen til BBC.

- Nå blir det en høring i fotballforbundet, som vi håper kan bli holdt så raskt som mulig, legger Taylor til.

Mutu skal ha vært i sjokk etter dopinganklagene, men ifølge hans egen rådgiver, Ioan Becali, skal han ha innrømmet å ha tatt kokain på en fest.

- Han har fortalt meg at han har tatt et ulovlig stoff på en fest, og han var til stede på mange fester av denne typen. Det vet jeg, sier Becali til The Sun.

Forstod lite
Selv om Mutu ble fortalt om mulige konsekvenser av kokainbruken mandag, skal sjokket ha vært så stort at han ikke egentlig har forstått hvor alvorlig det er.

- Jeg ba ham om å ta det hele og fulle ansvaret for det som har skjedd, men det virket ikke som om han forstod. Jeg sa også at det ikke var noe vits i å ta B-prøven, ettersom den alltid er det samme som A-prøven. Det virket ikke som om han forstod det heller, sier en annen rådgiver - den gamle toppspilleren Giga Popescu.

Men Mutu forstod tydeligvis Popescus argumentasjon.

Beordret dopingtesten
Ifølge The Sun skal det ha vært Chelsea-manager Jose Mourinho som ba dopingjegerne om å komme og ta en test av rumeneren. Det hele skjedde fordi Mourinho var rasende over at Mutu og to andre spillere ikke møtte til trening en dag.

- Mourinho ringte meg og sa: «hvor ble han skadet - hjemme eller på benken?» Deretter beordret han en dopingtest, sier rådgiver Becali videre.

Han hevdet også at Mutu ikke kommer til å be om at B-prøven analyseres.

- Han har innrømmet overfor meg at han har tatt dette stoffet, og vi kommer ikke til å be om resultatet fra B-prøven, sier han videre.

Juventus skal ha vært interessert i Mutu, men nå er 25-åringens fremtid høyst usikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere