RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg dømmer aldri mer i Roma

Foto: Scanpix/EPA
Sist oppdatert:
Det er to måneder siden dommer Anders Frisk ble truffet i hodet av en mynt under en fotballkamp i Roma. Nå snakker han for første gang ut om det som skjedde.

Med blod rennende fra pannen, bestemte Frisk seg for å avlyse resten av kampen mellom Roma og Dynamo Kiev i Champions League.

- Det som skjedde i Roma, var tøft, og etterpå ville jeg være i fred. Men jeg er glad i dag for at det ikke var verre. Jeg synes jeg hadde tur i uturen. Mynten kunne ha truffet øyet og ødelagt alt for meg. Jeg kunne kanskje aldri ha dømt igjen om det hadde gått riktig galt, forteller Frisk til Aftonbladet.

Etter episoden på Olympiastadion ble det en enorm oppmerksomhet rundt hans person. Det tok ikke lang tid før journalistene svermet rundt huset hans.

- De overvåket huset, og var inne på gården min og tittet inn gjennom vinduene. Politiet måtte ta hånd om dem, sier han.

Nylig dømte han Liverpool-Deportivo La Coruna i Champions League.

- Det var herlig å dømme igjen. Klart det var en viss anspenthet, men det var ingen probem.

På spørsmål om han kommer til å dømme i Roma noen gang igjen, svarer Frisk:

- Nei. Det kommer jeg aldri til å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere