- Jeg elsker Suarez

Foto: Phil Noble (Reuters)

Liverpool-yndlingen får skryt fra Premier League-motstander.

Mye er sagt og skrevet om Liverpools Luiz Suarez denne sesongen.

Han er beskyldt for rasisme av motspillere, utskjelt for filming og hyllet for sine fantastiske ferdigheter som fotballspiller.

Matchvinner
Lørdag satte han inn kampens eneste mål med et enkelt og effektivt hodestøt og ble matchvinner da rødtrøyene vant 1-0 mot QPR.

Nå får han uventet hyllest – av motspiller Bradley Orr.

- Det er helt umulig å spille mot ham, fordi han er så sterk. Jeg hadde ingen anelse om at han var sterk. Jeg elsker Suárez. Jeg er en temmelig stor Liverpool-supporter, så det var gøy å være på samme bane som ham, sier QPR-stopperen til LiverpoolTV etter kampen.

Orr gikk til QPR fra Bristol City forrige sommer, og er født og oppvokst i Liverpool-området. Faktisk er han også onkelen til Liverpools talentfulle forsvarsspiller Jon Flanagan.

- En drøm som ble virkelighet
Han beskriver følelsen av å tre ut på Anfield-matta som en guttedrøm.

- Det var blandede følelser. Jeg er skuffet over resultatet, men personlig er det å spille på Anfield en drøm som ble virkelighet. Jeg har drømt om denne dagen i mange år, sier QPR-spilleren.

Kampen oppsummerer han slik:

- Det er skuffende å ikke få med seg noe, men jeg tror ikke det er mange lag som vil få med seg noe fra Anfield denne sesongen, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.