- Jeg er engstelig og vet ikke hvordan jeg vil reagere

NERVØS: Didier Drogba er nervøs før returen til Stamford Bridge.

NERVØS: Didier Drogba er nervøs før returen til Stamford Bridge. Foto: Murad Sezer (Reuters)

Didier Drogba innrømmer at han er nervøs før returen til Stamford Bridge.

Didier Drogba aner ikke hvordan han vil reagere når han entrer Stamford Bridge tirsdag. Spissveteranen skal prøve å skyte Galatasaray til mesterligakvartfinalen på gamleklubben Chelseas bekostning.

Drogba var en av Chelseas største frontfigurer mellom 2004 og 2012. I denne perioden vant ivorianeren Premier League tre ganger, fire FA-cuptitler og to ligacupgull.

I avskjedskampen ble han den store helten ved å sikre klubbens første mesterligatriumf i straffesparkkonkurransen mot Bayern München. Med 157 mål på 341 kamper ble Drogba et evig Chelsea-ikon.

- I Chelsea opplevde jeg alt. Der fikk jeg spille de største kampene og fikk møte de beste spillerne i verden, sier Drogba før Galatasarays returoppgjør i London.

Spent

36-åringen kan vente seg en varm og unison hyllest på Stamford Bridge tirsdag kveld. Selv er Drogba spent og full av nerver før han møter sitt gamle hjemmepublikum.

- Jeg gleder meg til å spille mot min tidligere klubb og gamle venner, men dette blir et helt spesielt øyeblikk. Jeg er litt engstelig og aner ikke hvordan jeg vil reagere, sier Drogba.

Galatasaray slo tilbake og klarte 1-1 hjemme mot Chelsea i Istanbul for tre uker siden. Drogba legger ikke skjul på kjærligheten til gamleklubben, men han lover å gjøre alt for å sende tyrkerne videre i mesterligaen.

- Jeg håper Galatasaray går til kvartfinalen. Det blir tøft, men hvis vi er konsentrerte og klar for en fysisk batalje, kan vi gjøre det vanskelig for mange storlag.

Tapte i helgen

Chelsea leder Premier League, men fikk seg et skudd for baugen med lørdagens 0-1-tap borte mot Aston Villa. Dermed stoppet London-klubbens ubeseirede rekke på 14 seriekamper.

Kampen vil huskes best for Chelseas to røde kort på Willian og Ramires. I tillegg ble manager José Mourinho sendt på tribunen.

Mourinho vil trolig starte med Samuel Eto'o på spissplassen tirsdag. Kameruneren spilte ikke Villa-kampen, mens Fernando Torres gjorde en svak opptreden.

Chelsea er klare favoritter til å gå videre fra åttedelsfinalen. Blåtrøyene har ikke tapt en hjemmekamp i mesterligaens cupspill siden Manchester United vant på Stamford Bridge i kvartfinalen i 2011. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag