RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRIVES: Thierry Henry ønsker seg ikke vekk fra USA og Major League Soccer.
TRIVES: Thierry Henry ønsker seg ikke vekk fra USA og Major League Soccer. Foto: Mike Lawrie (AFP)

- Jeg er ferdig med Europa

Thierry Henry utelukker retur til europeisk fotball.

Han har vunnet det aller meste en fotballspiller kan vinne: VM, EM, Champions League, Premier League og La Liga - bare for å nevne noe.

Men nå er Thierry Henry (33) godt etablert i amerikansk MLS (Major League Soccer), sammen med blant andre Jan Gunnar Solli i New York Red Bulls. Og han kommer ikke til å returnere til fotballivet på vår side av dammen.

- Trives i USA
- Nei. Jeg trives her, sier den franske spissen ifølge engelske Sky Sports.

Tidligere i år trente Henry sammen med sin tidligere klubb Arsenal, for å oppnå en best mulig kampform før MLS-sesongen i USA startet.

Men noen tanker om å dra tilbake til Europa for å spille klubbfotball som LA Galaxys David Beckham har gjort, har ikke Thierry Henry.

- Jeg er ferdig med Europa. Jeg var heldig nok til å være med på å vinne alt på klubbnivå, og nå trives jeg her, konstaterer den 33 år gamle spissen.

Respekterer Beckhams valg
Som kjent var David Beckham på utlån hos italienske Milan i vårsesongene både i 2009 og 2010, mens det tidligere i sommer ble spekulert i om Englands tidligere landslagskaptein skulle returnere til Premier League og Tottenham denne høsten.

Det ble det ikke noe av, men Thierry Henry har likevel forståelse for at Beckham kan lengte tilbake til Europa.

- Jeg prøver å hjelpe laget mitt til å vinne noe, noe som er veldig vanskelig. Jeg respekterer hva David har gjort, men akkurat nå er det uaktuelt for min del, mener Thierry Henry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere