RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er forbannet

Foto: Scanpix/afp
Sist oppdatert:
Antonio Valencia uttrykker sinne etter at han måtte av banen i kampen mot Ajax.

Antonio Valencia haltet av banen med en skade på baksiden av låret i Manchester Uniteds møte med Ajax i Europa League torsdag.

Skaden kommer på et lite beleilig tidspunkt for kantspilleren, som selv føler han var på vei mot toppformen.

- Jeg er forbannet fordi det skjer på et så viktig tidspunkt i sesongen for United. Jeg har utviklet meg og spilt noen gode kamper den siste tiden, det er det verste med det hele, sier Valencia ifølge The Sun.

Etter å ha snakket med klubbens helsepersonell er han likevel optimistisk med tanke på en kjapp retur til gressmatta.

- Det var kjedelig, men etter testresultatene var klare fikk jeg vite at det var en liten skade i hamstringen. Det er ikke veldig alvorlig, og jeg bør være tilbake neste måned.

Kantspilleren har avfunnet seg med at han må ta det rolig de neste ukene, men gleder seg til å hjelpe United i tittelkampen når han er tilbake.

- Legene har roet meg ned, og jeg må bare jobbe for å komme tilbake og hjelpe United i kampen om Premier League- og Europa League-trofeene.

Manchester United vant Europa League-oppgjøret med Ajax 2-0 i Amsterdam og ser ut til å gå enkelt videre til neste runde i Europa League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere