- Jeg er fortsatt rett mann

Foto: Roberto Pfeil (AP)

Ståle Solbakkens Köln falt ned til kvalifiseringsplass.

31.03.12 19:10

Ståle Solbakken får nok en tung helg etter 1-2-tapet for Augsburg. Men nordmannen hevder fortsatt at han bør få beholde trenerjobben i Köln.

Trenerjobben henger trolig i en tynn tråd etter at laget falt til kvalifiseringsplass i tysk Bundesliga. Tabellsituasjonen kan bli enda verre om Hertha Berlin slår Wolfsburg hjemme lørdag kveld. Da vil Köln ligge nest sist i serien.

- Jeg er skuffet. Jeg er ansvarlig for denne prestasjonen, som for meg ikke var akseptabel. Men jeg tror jeg er den rette mannen, sa Solbakken til Express.de.

Köln møtte Augsburg til bunnoppgjør lørdag og visste at seier ville være viktig for å holde seg over nedrykksstreken. Men det startet tungt for Solbakkens menn. Etter 18 minutter fikk vertenes Koo Ja-cheol sjansen fra 20 meter, og skuddet suste inn forbi Michael Rensing til 1-0.

Köln kvitterte ved toppscorer Lukas Podolski på straffe etter 41 minutter, men like før pause ble det straffespark motsatt vei da Sereno var for ivrig i eget felt. Nando Rafael satte straffen i mål til 2-1-ledelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.