RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roberto Pfeil (AP)

- Jeg er fortsatt rett mann

Sist oppdatert:
Ståle Solbakkens Köln falt ned til kvalifiseringsplass.

Ståle Solbakken får nok en tung helg etter 1-2-tapet for Augsburg. Men nordmannen hevder fortsatt at han bør få beholde trenerjobben i Köln.

Trenerjobben henger trolig i en tynn tråd etter at laget falt til kvalifiseringsplass i tysk Bundesliga. Tabellsituasjonen kan bli enda verre om Hertha Berlin slår Wolfsburg hjemme lørdag kveld. Da vil Köln ligge nest sist i serien.

- Jeg er skuffet. Jeg er ansvarlig for denne prestasjonen, som for meg ikke var akseptabel. Men jeg tror jeg er den rette mannen, sa Solbakken til Express.de.

Köln møtte Augsburg til bunnoppgjør lørdag og visste at seier ville være viktig for å holde seg over nedrykksstreken. Men det startet tungt for Solbakkens menn. Etter 18 minutter fikk vertenes Koo Ja-cheol sjansen fra 20 meter, og skuddet suste inn forbi Michael Rensing til 1-0.

Köln kvitterte ved toppscorer Lukas Podolski på straffe etter 41 minutter, men like før pause ble det straffespark motsatt vei da Sereno var for ivrig i eget felt. Nando Rafael satte straffen i mål til 2-1-ledelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere