RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er førstekeeper

Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
Wojciech Szczesny forventer en plass i startelleveren til Arsenal.

Det er fire år siden Arsène Wenger hentet Wojciech Szczesny (21) til Arsenal. I løpet av disse fire årene har den unge polakken fått 25 kamper.

Denne sesongen kommer det tallet til å øke. Det skyldes ikke bare hans imponerende innsats i fjor, men også noen ord han har fått fra Wenger.

Har fått beskjed
- Jeg fikk et klart signal fra Arsène Wenger før den nye sesongen, om at jeg vil være førstekeeperen til Arsenal i år, uttalte Szczesny i forkant av Polens landskamp mot Georgia.

Keeperplassen har vært problematisk for Wenger i flere sesonger nå. Manuel Almunia hadde den, men fomlet den bort. Lukasz Fabianski har fått prøve seg, men uten å spille seg til fast plass. Vito Mannone er også et alternativ, etter at utlånet til Hull er over.

Nå ser det likevel ut til å være Wojciech Szszesnys tur.

- De andre keeperne på laget må kjempe mot meg, men jeg har ingen intensjoner om å gi opp, sier Szczesny ifølge Sky Sports.

Storspilte mot Georgia
21-åringen har for øvrig også overtatt keeperplassen på landslaget. Også der konkurrerer han mot Lukasz Fabianski. Szczesny storspilte da Polen vant 1-0 mot Georgia onsdag kveld.

- Nå er alt i mine hender. Hvis jeg ikke gjør noen grusomme feil, burde jeg klare å beholde plassen, sier Szczesny.

Arsenal spiller borte mot Newcastle i Premier League-starten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere