- Jeg er i ekstase

Foto: Sang Tan/AP

Sol Campbell går langt i å bekrefte et comeback for Arsenal.

12.01.10 20:28

Sol Campbell har i lengre tid trent med sin tidligere klubb Arsenal, etter at forsvarsspilleren etter bare én kamp for Notts County løste seg selv fra kontrakten med klubben på nivå fire i engelsk fotball.

Og på tirsdag kom en melding på Arsenals egne nettsider som fortalte at Campbell hadde signert en kontrakt med klubben, som ifølge nyhetsbyrået PA ville vare ut sesongen.

Fjernet meldingen
Problemet var bare at Arsenal etter kort tid fjernet meldingen fra nettsidene.

Imidlertid hadde den engelske avisa Daily Mail sikret seg en skjermdump av nettsiden, der Arsenal blant annet erklærer følgende:

«Sol Campbell er tilbake i Arsenal. 35-åringen har signert en ny kontrakt med klubben han tjente i fem år, fra 2001 til 2006, og vil debutere i reservelagskampen mot West Ham tirsdag kveld.»

Og nå bekrefter spilleren selv at han er på vei til å signere en kontrakt med klubben.

I ekstase
- Jeg skal spille med reservene på Upton Park i kveld, det må være flere år siden jeg spilte der sist. Jeg kan nesten ikke vente, det er umulig å forklare hvor mye jeg har savnet å spille etter å ha vært så lenge ute, sier Campbell til ESPN.

- Jeg trenger litt tid på meg, i hvert fall noen reservelagskamper før jeg kan se videre framover. Jeg håper på en kontrakt med Arsenal ut sesongen. Det er fortsatt noen få detaljer som gjenstår, men jeg har signert med Arsenal ut sesongen, fortsetter veteranen - noe kryptisk.

Campbell virker lykkelig over å være tilbake på Emirates.

- Den gamle entusiasmen er tilbake, det er som om jeg aldri har vært borte herfra. Jeg er virkelig i ekstase over å være tilbake i Arsenal, og jeg har jobbet hardt for å komme hit, forteller han.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.