RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke best i verden

Foto: AFP/Scanpix
Steven Gerrard holder beina godt plantet på bakken.

Midtbanelegenden Zinedine Zidane mener Steven Gerrard er verdens beste fotballspiller. Det skrytet tar Gerrard med en klype salt.

For engelskmannen sier seg ikke helt enig i skrytet fra Zidane.

- Jeg er i god form og er fornøyd med det jeg presterer for tida, men jeg tenker ikke at jeg er den beste. Ikke i det hele tatt, sier Steven Gerrard ifølge BBC.

Mindre oppmerksomhet
Gerrard har vært i strålende form de siste kampene, både i mesterligaen og i den hjemlige serien. Først sendte Liverpool ut Real Madrid i mesterligaen med 5-0 sammenlagt, hvor Gerrard scoret to av målene i 4-0-seieren på Anfield.

Deretter knuste «de røde» både Manchester United (4-1) og Aston Villa (5-0) i den engelske eliteserien, hvor Gerrard scoret til sammen fire mål på de to kampene.

Midtbanegigantens storspill har ført til at Zinedine Zidane ikke klarer å holde tilbake på hyllesten.

- Han får kanskje ikke den samme oppmerksomheten som Messi og Ronaldo, men ja, jeg mener at han kan være den beste i verden, sa Zidane etter at Liverpool knuste Real Madrid i mesterligaen.

Liker Messi
Gerrard er ikke den som roper høyest om seg selv, og skrytet fra Zidane prøver han enkelt og greit å sende videre til andre stjernespillere.

- Jeg synes det er vanskelig å si hvem som er best. Personlig liker jeg å se spillere som Messi og Ronaldo. Det er så mange gode spillere akkurat nå som det bare er en nytelse å se på. Å si hvem som er best er veldig vanskelig, sier Gerrard.

Engelskmannens akilleshæl er at han ikke klarer å ta med seg storspillet fra Liverpool til det engelske landslaget. Det jobber han kontinuerlig med å forbedre.

- Jeg er fullt klar over at jeg må bli mer stabil på landslaget, og at jeg samtidig må bli bedre til å kopiere prestasjonene fra klubblaget, sier Gerrard – som har planer om å føre landet sitt til neste års VM i Sør-Afrika.

- Det hadde vært herlig og kvalifisert seg dit for så å gjøre et godt VM, sier Gerrard.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere