- Jeg er ikke den eneste Mourinho ikke har tatt i hånden

Gary Monk er av den gode gamle skolen som holder vennskap blant managere høyt.

Gary Monk er av den gode gamle skolen som holder vennskap blant managere høyt. Foto: Dimitris Legakis (Splash News / All Over Press)

Men Garry Monk er klar til å ta Mourinho i hånden.

En irritert José Mourinho nektet å takke Swansea-manager Garry Monk for kampen etter 1-0-seieren på Liberty i april. Monk sier det ikke er vondt blod mellom de to managerne.

- Jeg rekker alltid fram hånden min, uansett om vi vinner, taper eller spiller uavgjort. Det er slik det bør være, sier Monk til BBC.

35-åringen har ledet Swansea til tre strake seirer i Premier League-innledningen. Nå venter Chelsea, som mange holder som den største gullfavoritten sammen med Manchester City. Chelsea har også innledet med full pott.

- Han er en svært høyt aktet manager og trener, og absolutt en som slike som meg ser opp til, sier Monk om Chelseas suksessmanager.

Chelsea holdt liv i gullhåpet sist sesong da de vant 1-0 borte mot Swansea, men kampen ble amper. Swanseas Chico Flores ble utvist etter å ha fått to gule kort i løpet av 120 sekunder.

Vinner titler regelmessig

Monk raste og mente forsvarsspilleren kun ble utvist fordi Chelsea maste på både fjerdedommeren og dommer Phil Dowd.

- Jeg er trolig ikke den eneste Mourinho ikke har tatt i hånden etter en kamp. Det er ingen stor sak. Jeg respekterer ham høyt. Han er en topp manager, nyter stor respekt i fotballen og jeg vil rekke ut min hånd, sier Monk.

- Han har vunnet titler på aller øverste nivå. Han tilhører en liten gruppe av de beste, der de vinner titler regelmessig, fortsetter Monk. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.