- Jeg er ikke en av de beste

Foto: Jamie McDonald/Getty Images Sport

Wayne Rooney mener han trenger et par år til før han kan regnes som en av de aller beste fotballspillerne.

13.03.10 11:17

United-spissen har scoret 30 mål denne sesongen, og 14 på de tolv siste kampene.

Mange mener 24-åringen er i sitt livs form, og han er favoritt til og krones som verdens beste fotballspiller av Fifa i 2010.

Selv mener Rooney at han langt ifra er en legende – enda.

- Jeg har mye å lære og må forbedre meg en god del de neste årene. På slutten av karrieren ville det vært hyggelig å bli ansett som en av de beste, men akkurat nå ser jeg ikke på meg selv som så god. Jeg har bare spilt i United i seks år, og trenger litt mer tid før jeg kan regnes som en av de beste, sier Rooney til the Sun.

Jordnær takket være familien
Han takker familien for at han makter å være jordnær i en tid der alle hyller ham.

- Det er viktig å ha føttene plantet på jorden, og der kommer familien inn i bildet. Jeg har en sterk og lidenskapelig familie bak meg. De ville aldri tillatt meg å tro jeg er noe som jeg faktisk ikke er.

Vil overgår Liverpool
Sammen med klubblaget kjemper Rooney om å vinne Premier League denne sesongen, for fjerde år på rad. Det har ingen tidligere klart. Med gull vil de i tillegg overgå Liverpools 18 titler.

- Jeg har alltid følt at serien er den viktigste å vinne, men spesielt i år. Å ta tittelen i år vil være enormt stort for alle i klubben, sier fotballyndlingen, som skal i ilden mot Fulham på søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.