RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix

- Jeg er ikke matematiker eller doktor

Molde-stjerne kan miste cupfinalen.

MOLDE (Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær mener det er fortjent at Strømsgodset vinner Tippeligaen 2013, og mener spesielt at prestasjonene på hjemmebane har vært viktige for drammenserne.

- De har vært det beste laget i år, de har underholdt og scoret flest mål, og i løpet av de to siste årene har de virkelig etablert seg i toppen. Hjemmeformen deres er god, og de er utrolig vanskelige å slå på Marienlyst. Vi må bare sende gratulasjoner, og så skal vi prøve å puste dem i nakken til neste år, sier Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Kan miste cupfinalen
Selv om serien er avgjort, er det fremdeles mange lag som har mye å spille for. Neste søndag møtes Molde og Rosenborg til cupfinale på Ullevaal stadion. Søndag kom nyheten om at Rosenborgs stjernespiss Nicki Bille Nielsen kan miste gigantoppgjøret, og kanskje må også Molde klare seg uten Jo Inge Berget.

- Alle er disponible, bortsett fra Jo Inge Berget. Han vet vi ikke om vi må klare oss uten. Han har en trøblete lysk. Jeg er ikke matematiker eller doktor, men jeg håper selvfølgelig at han blir tilgjengelig, forteller Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Mandag denne uken meldte Berget forfall til landskampene mot Skottland og Danmark, men det er håp om at han skal rekke cupfinalen om halvannen uke.

- Jo Inge ble undersøkt i dag og det ble besluttet at han ikke kan være med på landslagssamlinga. Men vi har gode forhåpninger om at han skal være klar til cupfinalen, sier manuellterapeut Leif Arne Lystad i MFK til Romsdals Budstikke.

Siste kamp på naturgress
Søndagens kamp mot Start var Moldes siste på naturgress på Aker stadion. Etter sesongen skal det nemlig legges kunstgress i rosenes by. Men først skal det norske fotballandslaget spille privatlandskamp mot den gamle storheten Skottland på Moldes hjemmebane.

- Det er kjempekjekt for distriktet, og for alle jenter og gutter som er glade i fotball at det skal spilles landskamp i Molde. Det er bra for landslaget å reise rundt i landet. Vi skal gjøre stadion klar til fest, lover Molde-manager Solskjær til Nettavisen.

Mats Møller Dæhli
Den store overraskelsene i landslagstrener Per-Mathias Høgmos tropp var uttaket av Moldes unge midtbanespiller Mats Møller Dæhli. Den tidligere Manchester United-spilleren kom til Molde i sommer, og har nytt stor tillit til tross for sin unge alder.

- Det er et tøft valg, et modig valg og et riktig valg. Han har noe spesielt. Mats har jobbet utrolig nøyaktig, bestemt og ambisiøst fra ung alder, avslutter Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere