*Nettavisen* Sport.

- Jeg er ingen syndebukk

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

ATEN (TV 2 Nettavisen): Frode Johnsen misset et par-tre gedigne målsjanser, men følte seg ikke som noen syndebukk etter tapet i Aten.

15.09.04 07:11

Med Øyvind Storflor som en storspillende servitør på venstresiden, burde Johnsen ha scoret på i alle fall en av sjansene. Isteden scoret han på et skudd fra 30 meter, som egentlig ikke var noen sjanse i det hele tatt.

Noe av ansvaret
- Jeg føler meg ikke som noen syndebukk for tapet. Men jeg tar på meg noe av ansvaret for at det ikke ble poeng.

- Jeg er skuffa akkurat nå. Men i morgen er det glemt. Jeg kan ikke gå rundt i flere dager og sture over dette nederlaget. Det er veldig mange fotballkamper som kommer i tida framover, og da nytter det ikke å sture av en kamp, sier Frode Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Spesielt sjansen han fikk sju minutter etter pause, var gedigen. Roar Strand brøt et dårlig utspill fra keeper, før han fant Jan Gunnar Solli til høyre. Solli spilte på direkten inn til en totalt umarkert Frode Johnsen. Til tross for at han hadde god tid, satte Johnsen ballen til side for mål.

- Jeg ble litt stressa, for jeg så backen komme inn fra siden for å takle. Derfor gikk skuddet utenfor. Jeg så ikke skikkelig på målet, forteller han.

Bittert
Han mener tapet for Panathinaikos er det klart bitreste han har vært med på.

- Ja, i alle fall i Champions League. Jeg har i alle fall ikke vært med på å dominere en bortekamp på denne måten, og skape så mange og klare målsjanser, sier Frode Johnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.