RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: KENZO TRIBOUILLARD (Afp)

- Jeg er irritert på spillerne

Sist oppdatert:
PSG rotet seg bort mot bunnlaget.

Auxerre (NTB-Reuters): Paris Saint-Germain misbrukte en rekke sjanser og mislyktes med å ta igjen Montpelliers forsprang på tabelltoppen i fransk 1. divisjon søndag. Bortekampen mot tabelljumbo Auxerre endte 1-1.

Anthony Le Tallec reddet ett poeng for nedrykkstruede Auxerre med sitt mål tre minutter før full tid. Dermed holdt ikke Nenés fulltreffer i første omgang til å sikre seier for pariserne. Brasilianske Nené misbrukte et par store sjanser til å øke til 2-0 senere i kampen.

- Det handlet om besluttsomhet og konsentrasjon. Vi spilte for slurvete. Hvis vi skal vinne serien kan vi ikke spille som dette. Vi er nødt til å endre holdningen vår betydelig, sa PSG-trener Carlo Ancelotti etter det skuffende resultatet.

- Jeg er irritert på spillerne. Vi er nødt til å rette opp dette raskt. Vi mistet en stor mulighet, og jeg er ikke fornøyd, la italieneren til.

Montpellier leder dermed fortsatt fransk 1. divisjon med to poeng ned til PSG. Serielederen tapte 1-2 mot Lorient tidligere søndag. Montpellier topper tabellen med 66 poeng med seks runder igjen av sesongen.

Regjerende mester Lille vant 4-1 hjemme mot Ajaccio søndag og ligger sju poeng bak teten på tredjeplass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere