RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er lei av fotball

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic tror han nærmer seg slutten av karrieren.

Zlatan Ibrahimovic har vunnet åtte ligatitler på rad.

Nå innrømmer svensken at hans lidenskap for fotball sakte, men sikkert er i ferd med å bli til en daglig rutine.

Nylig gikk 30-åringen ut og sa at han nærmer seg slutten på karrieren. Hans siste uttalelser tyder på at han ikke har den samme gnisten som tidligere.

- Jeg brenner ikke for fotball på samme måte som i gamle dager. Å spille fotball har mer og mer blitt en rutinejobb for meg, sier Ibrahimovic til Corriere dello Sport.

Tidligere var den teknisk briljante angriperen kjent for å stå igjen på treningsfeltet og terpe detaljer. Det gidder han ikke lenger.

- Det blir å dra til banen, varme opp, trene og dra hjem igjen. Tidligere ble jeg alltid igjen etter at treningen var ferdig, for det var alltid noe å gjøre.

Sammen med Helena Seger har Zlatan to barn (Maximilian og Vincent). Han innrømmer at fotball ikke er det viktigste i livet hans lenger.

- Jeg begynner å bli lei av fotball og jeg er ikke motivert som jeg var før. Fotball var alt jeg tenkte på da jeg var yngre. Ting er annerledes nå.

Svensken har kontrakt med Milan fram til sommeren 2015.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere