*Nettavisen* Sport.

- Jeg er lei meg og sint

Foto: Scanpix/Jon Eeg

Daniel Nannskog sørger over tapet av Tor-Marius Gromstad.

14.05.12 20:02

TV 2-ekspert og tidligere fotballspiller Daniel Nannskog var tidligere lagkamerat med avdøde Tor-Marius Gromstad, som ble funnet død mandag formiddag.

Etter at nyheten ble kjent, la Nannskog ut denne hyllesten på sin Facebook-side:

Skrev hyllest
«Jeg er lei meg og sint. Sint for at jeg ikke kunne hjelpe deg, og lei meg over å miste en kompis som jeg har delt så mye med! Lei meg for å miste en venn som så opp til meg og som alltid var nysgjerrig og ydmyk, en venn og en lagkamerat som jeg likte svært godt og som jeg virkelig ønsket at skulle lykkes.

En venn som alltid hadde et smil om munnen når han kom på trening, en venn som var med i gjengen vår og spilte poker etter treningene, en venn som alltid ga 100 prosent på treningene, en venn som man kunne gå i krigen med og vite at alltid var støttende.

En venn som vi kunne gi kapteinsbindet til uten å nøle når jeg var trener, en venn som vi i hele Stabæk-familien kommer til å savne så enormt mye!

Tor Marius, hvil i fred!»

Kjente ham godt
I skrivende stund har over 1250 personer trykket «liker» på den følelsesrike statusen.

Nannskog var en viktig brikke på Stabæk-laget i 2008, da Gromstad fikk sin tippeligadebut for bærumsklubben. Han har også hatt Gromstad som elev, da Nannskog trente klubbens andrelag i 2010.

Mandag ettermiddag bestemte Norges Fotballforbund at kampen mellom Vålerenga og Stabæk utsettes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.